Vanuit Rust je Leven Vormgeven

Je hebt je leven aardig op de rit maar toch kun je er niet van genieten. Want je zit de hele tijd in je hoofd. Je kunt niet stoppen met piekeren en je maakt je zorgen. Over je werk, je ouders, je relatie, een vriendschap die niet lekker loopt, of je alles wel op tijd af krijgt…

Je vraagt je af of je wel doet wat bij je past of dat je niet of dat je niet (onbewust) probeert te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Hoe meer je erover nadenkt hoe ingewikkelder het wordt. ‘s Nachts kun je er niet van slapen, je lichaam begint te protesteren met pijntjes. Je maakt je zorgen over hoe lang je dit nog volhoudt.

Dat is allemaal niet jouw schuld! Ons oerinstinct is helemaal niet gemaakt voor deze 21ste eeuw waarin er zoveel van je wordt gevraagd.

Maar je kunt er wel wat aan doen!

Mijn naam is Wineke van Aken. Ik ben gecertificeerd mindfulness coach, mentor, yogadocent en opleider aan het Instituut voor Mindfulness en ik ga je helpen met voor jezelf te kiezen. Je vindt weer rust in je hoofd en je gaat een onbezorgd leven leiden, waarin je weet wat je wilt en doet wat jou voldoening geeft. Ook tijdens een crisis.

Jou binnenkort ook?

Wineke

Mindfulnesstrainingen
MINDFULNESSTRAININGEN

De MBSR mindfulnesstraining van Jon Kabat-Zinn. Voor groepen en individueel. Also in English! 

Vervolg en verdieping met o.a. compassietraining, aanbod voor professionals, trainingen op de werkvloer en een opleidingsprogramma.

Coaching
LIFE COACHING

Van ‘1ste hulp bij een Vol Hoofd’ tot intensieve mentoring voor rust in je hoofd en gezond en gelukkig leven, zonder (onnodige) stress. In plaats van dat je gestrest en opgejaagd door het leven gaat en probeert de voldoen aan de verwachting van anderen. 

Yogavakantie
YOGAVAKANTIES

Niet zomaar een ‘yogavakantie’, maar een week lang compleet ontzorgd worden en alles écht loslaten. Met yoga, mindfulness, meditatie én  Ayurvedische voeding. Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

Boeken De Metta Cirkel

De Metta Cirkel
Jouw kompas voor onbezorgd leven in de 21ste eeuw. 

Met mijn boek De Metta Cirkel krijg je inzicht in de 5 wetten van je oerinstinct. Je ontdekt waarom je je zoveel zorgen maakt, waarom je het zo moeilijk vindt keuzes te maken en waarom je niet kunt genieten van wat je wèl hebt.

Wanneer je eenmaal de code van je oerinstinct hebt gekraakt, krijg je rust in je hoofd en kun je gaan luisteren naar je gevoel (zonder je hoofd te verliezen want je wilt wel met beide voeten op de grond blijven staan!).

Je gaat leven vanuit een ‘innerlijke weten’ en doet alleen nog wat bij je past. Zo kom je stap voor stap tot een gezond en gelukkig leven waarin je de dingen doet die jou voldoening geven. 

De Metta Cirkel is uitgegeven door psychiater en publicist Bram Bakker van Uitgeverij Lucht.  Bram: “Dit boek moest geschreven worden”.

Je kunt me ook kennen van:
Hoe spiritueel is Wineke?
Volgens journaliste Anouk Blom is mindfulness een trends die niet meer voorbij zal gaan.
Journaliste Persis kwam mee-mediteren op Bali.
Wil je fysiek in shape zijn, moet je ook mentaal in shape zijn.
RTL4
Een bijzondere yogavakantie op Bali
Wanneer is het je gevoel dat spreekt en wanneer je hoofd?
Bres Magazine was benieuwd naar het verhaal achter de mensen die helemaal naar Bali reizen om tot rust te komen.
Kort interview met Wineke van Aken over mindfulness op de werkvloer.
Coverartikel van Wineke over mindfulness-trainingen op de werkvloer.
Petit Bambou
Coverartikel van Wineke over mindfulness-trainingen op de werkvloer.
Monica Lee van de blog Forever39 was blij met alle praktische tips