Laat je inspireren door de beelden van onze adembenemende locaties

Bali

Direct aan een rimpelloze zee

Bali-Yogavakantie

Bali heeft een speciaal plekje in ons hart. Hier zijn we meer dan tien jaar geleden begonnen. Dit eiland heeft een enorme rijkdom aan cultuur. Dè plek voor een yoga vakantie met mindfulness en Ayruveda.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Ibiza

Overal magische energie

Deze magische plek, ook wel het Bali van Europa genoemd, kan natuurlijk niet ontbreken. Prachtige natuur, heerlijke standen, mooie baaitjes. Overal voel je de krachtige energie van dit bijzondere eiland.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Italië

Zonsondergang in de zee

In de heuvels van Castellabate met uitzicht over zee en elke avond de mooiste zonsondergang. De villa is gebouwd op een energiepunt wat misschien wel bijdraagt aan de krachtige werking van alle sessies.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Andalusië, onze nieuwe locatie

MettaMind organiseert al ruim 10 jaar yogavakanties op de prachtigste plekken van Bali, Ibiza en Italië. Inmiddels al 37 keer. Sinds 2023 op deze nieuwe locatie in Andalusië. Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

Wat deelnemers zeggen

“Op een kruispunt in mijn leven gaf Wineke mij de ‘kaart’ om de juiste weg te vinden. Deze week, deze ervaring vergeet ik nooit meer. Dank!”.

Jurgen | Ondernemer

“Ik was erg verrast over wat er met je gebeurt deze week. Het voelde als thuiskomen. Echt een aanrader voor iemand die het even niet meer zo goed weet”.

Mirelle | Makelaar

“Door het volgen van deze retraite ben ik blij dat ik een nieuwe start kan maken”.

Hugo | Rechercheur

Persoonlijk gesprekje over onze yogavakantie?

Wil je graag weten of deze yogavakantie iets voor je is? Je bent van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Kun je meteen voelen of het klikt.

Retraite-Bali