Mindfulness Trainingen Amsterdam

Onbezorgd leven in de 21ste eeuw

 

Herken je dit? Je hebt je leven aardig op de rit, leuke baan, fijne relaties, prettig huis, maar toch voel je je continue opgejaagd en gestrest.

Je hoofd zit vol. Je gedachten gaan alle kanten op. Je kunt niet stoppen met denken. Je maakt je zorgen over de toekomt en piekert over de dingen die je gedaan hebt. Soms lijkt het alsof je overal problemen ziet.

Je komt altijd tijd te kort. Alles wat je doet, doe je gehaast.

En ondertussen hik je tegen belangrijke keuzes aan. Moet je niet eens een andere baan zoeken (of misschien wel voor jezelf beginnen)? Ben je wel bij juiste partner? Moet je niet afscheid nemen van een vriendin waar het niet lekker mee loopt? Is het niet tijd om te verhuizen?

Met al dat denken, zorgen maken en gepieker, jaag je jezelf op en put je jezelf uit. Je geniet niet meer, je slaapt slecht en krijgt een kort lontje van alle onrust. Je merkt dat je lichaam begint te protesteren.

Je zou willen dat je je gedachten wat meer onder controle had. Dat je niet zo snel van slag zou raken door wat anderen van je vinden. Dat je beter in contact bent met je gevoel en durft te kiezen voor wat jou gelukkig maakt, in plaats van dat je probeert te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Zodat je kunt ontspannen en echt kunt genieten van de dingen die je doet. 

Hoe lang ga je zo nog door? Wat moet er gebeuren voordat je de knop omzet en het leven gaat leiden dat jou gelukkig maakt. Als je blijft doen wat je doet, blijf je krijgen wat je hebt. Voor je het weet ben je vijf jaar verder en is niets veranderd. Het leven is toch te kort en te waardevol om het zo voorbij te laten gaan? Je hebt er maar één en je leeft nu.

Als dit voor jou hèt moment is om voor jezelf te kiezen
en het leven te gaan leiden dat bij jou past, dan kan ik je helpen. 

Wineke

Wineke-jouw-coach

MBSR Mindfulness Trainingen
DE BASIS

De alom bekende basis MBSR mindfulnesstraining: leer in 8 weken de meditatietechniek en de beginselen van mindfulness en verbeter de kwaliteit van je leven. 

Start coronaproof: 16 maart. 

The successful scientifically proven basis MBSR Mindfulness Training in English. You will get all the tools you need to find a calm mind and a happy and healthy life.

Start Corona Proof: 18 March. 

De MBSR Mindfulness training als coachingsprogramma. Snel groeien met persoonlijke begeleiding. Afgestemd op de thema’s in jouw leven, ingepland wanneer het jou schikt.

Mindfulness Trainingen
VERVOLG EN VERDIEPING

Met je mindfulnessvaardigheden compassie voor jezelf en anderen vergroten. Het maakt je weerbaar voor stress, prikkels en onzekerheid. Compassie maakt je een gelukkiger mens.

Start coronaproof: 20 mei.
Daarna op 9 september.

In dit seminar voor organisaties krijg je in één dag inzicht in de wetmatigheden van je geest die ervoor zorgen dat jij stress ervaart. Je krijgt de tools hier wijs mee om te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Startdata In-Company in overleg.

Wil je ook mindfulnesstrainer worden of ben je het al en wil je groeien? Inhoudelijk en met je bedrijf? Wil je mindfulness integreren in je huidige werk? Ik geef je alle tools die je nodig hebt. In coaching of als opleiding. 


Springplank

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren,
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog


Sceptisch

In het begin was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met veel plezier naar onze afspraken ging.

Inge R. team assistent

Persoonlijk advies over mijn Mindfulness Trainingen?

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprekje inplannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Dat kan met nevenstaand formulier. Dan mail ik binnen twee werkdagen je voor een belafspraak. 

Je ontvangt automatisch een kopietje van je bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spambox.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek

 

Het was een bijzondere reis. Een reis waar jij mijn reisleider was die mij niet liet zoeken maar zien.

Nu is het tijd om alleen op pad te gaan, met een rugzak vol mogelijkheden. Ik zal nog wel eens verdwalen, struikelen of m’n kop stoten, maar ook dat hoort erbij, en dat is goed.

Dit is pas een begin, ik ben gemotiveerd om minder te willen. Dank zij jou kan ik (soms) stil en krachtig als een berg zijn, en dank zij jou ben ik mijn adem gaan voelen als golven in de zee.

Ik zou het een eer vinden als je deze tekst op je website plaatst! Misschien dat het mede een inspiratie voor anderen is om een training bij jou te volgen, iets wat ik iedereen van harte gun. Het gedicht had ik namelijk nooit kunnen schrijven zonder datgene wat jij me geleerd hebt. Deze woorden zijn net zo goed van mij, als van jou.

Hans de Vries (49) – Grafisch Medewerker Amsterdam