Mindfulness Trainingen Amsterdam

Onbezorgd en succesvol leven in de 21ste eeuw

  • Topmanagers en topsporter doen het…
  • Wetenschappers ondersteunen het…
  • Psychiaters en psychologen bevelen het aan…

Ik zie het dagelijkse in mijn praktijk en het heeft mijn leven compleet veranderd:

 Mindfulness werkt!  

Met mindfulness krijg je weer rust in je hoofd en ga je leven het leven leiden waar je zo naar verlangt. Hoe: je leert de werking van je geest kennen! Je krijgt weer rust in je hoofd en je maakt ruimte voor je gevoel, je hart, je intuïtie of hoe je het ook wilt noemen. Maar zonder je hoofd te verliezen. Want je moet wel met beide benen op de grond blijven staan.

Je geest leren kennen en luisteren naar je gevoel zijn
de cruciale vaardigheden die we nu zo hard nodig hebben.

Je hoofd wordt je persoonlijke assistent en je gevoel wordt je kompas. Wanneer hoofd en hart gaan samenwerken én je het juiste plan hebt, doe je alleen nog wat bij jou past en ga je gezond en gelukkig leven, zonder (onnodige) stress.

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren,
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Wineke-jouw-coach

Mijn Mindfulness Trainingen

MBSR MINDFULNESS
TRAINING

Ook individueel en in het Engels

De alom bekende basis MBSR mindfulnesstraining: leer in 8 weken de meditatietechniek en de beginselen van mindfulness. Ook individueel en Engelstalige trainingen.

Start coronaproof: 23 februari
Start in English: 25 February

Een mooie volgende stap als je wilt verdiepen. In dit programma leer je met compassie leven. Dat maakt je weerbaarder voor stress, prikkels en onzekerheid. Het maakt je een gelukkiger mens.

Start coronaproof: 22 april.
Daarna op 24 juni.

In dit seminar voor organisaties krijg je in één dag inzicht in de wetmatigheden van je geest die ervoor zorgen dat jij stress ervaart. Je krijgt de tools hier wijs mee om te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Startdata In-Company in overleg

 

Also: English MBSR Mindfulness Training Amsterdam

Start (corona proof): Thursday February 25th 2021

PS. Google Translate does a great job these days.
If you are interested in reading more about Wineke and her programs,
you can easily use the Google translate option embarassed.

Persoonlijk advies over mijn Mindfulness Trainingen?

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprekje inplannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Dat kan met nevenstaand formulier. Dan mail ik binnen twee werkdagen je voor een belafspraak. 

Liever direct contact? Bel me op 06 21 51 14 10 of mail naar info@mettamind.nl

Je ontvangt automatisch een kopietje van je bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spambox.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek

 

Het was een bijzondere reis. Een reis waar jij mijn reisleider was die mij niet liet zoeken maar zien.

Nu is het tijd om alleen op pad te gaan, met een rugzak vol mogelijkheden. Ik zal nog wel eens verdwalen, struikelen of m’n kop stoten, maar ook dat hoort erbij, en dat is goed.

Dit is pas een begin, ik ben gemotiveerd om minder te willen. Dank zij jou kan ik (soms) stil en krachtig als een berg zijn, en dank zij jou ben ik mijn adem gaan voelen als golven in de zee.

Ik zou het een eer vinden als je deze tekst op je website plaatst! Misschien dat het mede een inspiratie voor anderen is om een training bij jou te volgen, iets wat ik iedereen van harte gun. Het gedicht had ik namelijk nooit kunnen schrijven zonder datgene wat jij me geleerd hebt. Deze woorden zijn net zo goed van mij, als van jou.

Hans de Vries (49) – Grafisch Medewerker Amsterdam