AANKOMENDE TRAININGEN 2021
 • MBSR Mindfulness Training (Nederlands)
  7 sept t/m 28 okt + 16 okt.
  2 nov t/m 21 dec + 11 dec. 
  .
 • MBCL Mindfulness Compassie Training
  9 sept t/m 26 okt + 17 okt.
  .
 • MBSR Mindfulness Training (English)
  4 nov t/m 21 dec + 11 dec
Wineke-jouw-coach

Mindfulness & Compassie Training Amsterdam

Onbezorgd en ontspannen leven in de 21ste eeuw.


Herken je dit? Je hebt je leven aardig op de rit, een prima baan, fijne vriendschappen en een prettig huis, maar toch kun je er niet van genieten. Want je wordt geleegd door je agenda, je to do-lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen. Thuis en op je werk en je komt helemaal niet meer aan jezelf toe. 

Daardoor wordt het steeds moeilijker om je te ontspannen. Je krijgt een kort lontje, er ontstaan misverstanden en frustraties in je relaties, het plezier in je werk wordt minder en in gesprekken ben je er niet meer echt bij. Inmiddels begint ook je lichaam te protesteren. Met pijntjes en slecht slapen. Je bent bang dat je straks nog uitvalt ook…

Je hele leven omgooien wil je niet, je bent op zoek naar handvatten voor rust in je hoofd en rust in je leven. Zodat je je kunt ontspannen en toekomt aan de dingen die jou blij maken en je weer kunt genieten van het leven. Want je hebt zoveel om dankbaar voor te zijn. Alleen weet je niet hoe en waar te beginnen want je hebt al van alles geprobeerd en niets lijkt blijvend te helpen. Dan kunnen wij je helpen. Weet dat het mogelijk is om een ontspannen en tevreden leven te leiden in een wereld die zoveel van je vraagt. Je moet het hoe alleen even aangereikt krijgen.

Ons aanbod van Mindfulness & Compassie Trainingen

– Ook online via ZOOM | Ook individueel –

Voor meer rust in je hoofd, meer ontspanning en meer genieten. 

In acht weken leer je omgaan met de onrust in je hoofd en ga je dichter bij jezelf komen. Zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen en je weer gaat genieten van het leven.

Data:
7 sept t/m 28 okt
2 nov t/m 21 dec 

Getting rid of stress and finding a happy mind and a happy life.

In eight weeks time you will learn how to deal with the stress in your mind and how to connect with yourself. So that you can enjoy life  and you will make the right life choices.

Date:
4 nov t/m 23 dec

Vervolg en verdieping van de MBSR mindfulnesstraining.

In acht weken helpen met meer compassie met jezelf en met anderen omgaan. Zodat je meer geniet en ook echt blij kunt zijn met jezelf en met de dingen die je doet.
.

Data:
9 sept t/m 28 okt

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Eerst was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met plezier naar de training ging.

Inge R. team assistent