Transformerende yogavakanties

Heb je soms ook het gevoel dat je hoofd overloopt? Dat je wordt geleefd door je volle agenda, je lange to do-lijst en al je verplichtingen en verantwoordelijkheden?

Verlang je naar rust in je hoofd en tijd voor jezelf? Zodat je contact kunt maken met wie je werkelijk bent en ontdekt hoe jij wilt leven?

Dan is onze jaarlijkse MettaMind yogavakantie misschien wel iets voor jou.

Transformerende yogavakanties

Heb je soms ook het gevoel dat je hoofd overloopt? Dat je wordt geleefd door je volle agenda, je lange to do-lijst en al je verplichtingen en verantwoordelijkheden?

Verlang je naar rust in je hoofd en tijd voor jezelf? Zodat je contact kunt maken met wie je werkelijk bent en ontdekt hoe jij wilt leven?

Dan is onze jaarlijkse MettaMind yogavakantie misschien wel iets voor jou.

Uit je hoofd, bij je gevoel

Een week helemaal alleen voor jou

Ieder jaar in mei gaan we voor een Transformatie Retraite naar een prachtige villa in Andalusië, midden in de natuur, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

Op deze magische plek in het diepe zuiden van Spanje kun je helemaal tot jezelf komen. Niets zal je zal doen denken aan je verantwoordelijkheden en verplichtingen thuis. Je hoeft nergens over na te denken en geen enkele beslissing te nemen. Zodat je een week lang helemaal uit je hoofd bent en dichter bij jezelf en je gevoel kunt komen.

Met de effectieve combinatie van yoga, meditatie en Ayurvedische voeding kom je helemaal tot rust. Overtollige ballast verdwijnt en er komt ruimte voor inzichten die je gaan helpen thuis die verandering door te voeren waar je zo naar verlangt. Zodat je het leven gaat leiden dat jou gelukkig maakt.

Volgende retreat: 25 t/m 231 Mei 2024
met yoga, mindfulness, compassie en Ayurveda.

Programma Yogavakantie

sterk lichaam | ontspannen geest

Energieke Kundalini yoga om je lichaam soepel en sterk te maken. Blokkades verdwijnen, energie gaat sneller stromen. Een perfect begin van de dag.

Mindfulness meditatie met compassie sessies Voor rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

Rustige hatha, yin yoga en yoga nidra en meditatie. Om de dag ontspannen af te sluiten.

Ayurveda: voeding en levensstijl

We verzorgen energierijke plantaardige Ayurvedische maaltijden, grotendeels gluten- en lactosevrij en we serveren geen alcohol..

Zo houd je alle energie over voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met de yoga & mindfulness meditatie is dit een ware detox van lichaam en geest.

Ben je een pita, kapha of vata, of een combinatie? Het Ayurvedisch gedachtengoed gaat je leren welk voedingspatroon en levensstijl het beste bij je past.

Lekker lachen

Deze weken maken vaak veel in je los. Maar het zijn vooral ook hele fijne vakanties. We gaan er een paar keer op uit en zitten zoals altijd op een prachtige locatie. En altijd met hele leuke mensen.

Er wordt veel gelachen en er is genoeg tijd en ruimte om je terug te trekken, met een goed boek aan het zwembad of tijdens een wandelingetje in de buurt.

Of misschien doe je ook een keertje eens lekker helemaal niets. Zo heb je alle gelegenheid om het effect van de sessies optimaal tot je te laten doordringen.

Voor 100% ontzorgd

We gunnen het je dat je lichaam en je geest zich volledig kunnen ontspannen. Daarom zullen we je ook voor 100% ontzorgen.

Waar je bij veel yogavakanties zelf je transfer moet regelen, ter plekke nog allerlei keuzes moet maken t.a.v. het programma en/of het eten en de drankjes, en vaak ook nog moet bijbetalen, hoef je bij ons helemaal niets te doen en nergens over na te denken.

Het enige wat jij hoeft te doen, is het kopen van een ticket en het inpakken van je tandenborstel. En wij ontvangen je graag op het vliegveld van Malaga.

Ons aanbod, jouw bijdrage

ONZE YOGAVAKANTIES OMVATTEN:
 • 7 dagen, 6 overnachtingen
 • 11 Yogalessen van 1½ uur en 9 mindfulness sessies van 1 uur
 • 3 compleet verzorgde veganistische Ayurvedische maaltijden per dag
 • Ayurvedische lifestyle- en voedingsadviezen
 • Onbeperkt thee, koffie en fruit. Om optimaal resultaat te hebben van de sessies wordt er geen alcohol geschonken.
 • Transfer van en naar het vliegveld
 • Twee excursies
 • Een groepsdiner in een toprestaurant in Gaucin op de laatste avond.
Hoe er te komen?

Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld van Malaga en ook weer teruggebracht. Zonder extra kosten. Onze transfer sluit aan op een van te voren uitgezochte vlucht, meestal van Transavia. Je kunt natuurlijk ook altijd een andere vlucht boeken als je een paar dagen eerder wilt komen of wat langer wilt bijven om lekker van het strand te genieten (wat ik zeker zou aanraden).

De precieze vluchten en transfertijden worden begin 2024 bekend gemaakt.

Jouw bijdrage:

Deze investering in jezelf is €1365,- (incl btw). Er zijn verder geen verborgen kosten. Alles is voor je geregeld.

Meer over jouw deelname:

 • Het deelnamebedrag is exclusief vliegticket en geldt voor een tweepersoonskamer.
 • Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Een reisverzekering en een WA verzekering is verplicht.

Meer zien en horen over deze yogavakantie?

Suzanne, Myrna en Audrey vertellen je graag waarom deze week voor hun zo magisch was.

Laat je inspireren door de beelden van onze adembenemende locaties

Bali

Direct aan een rimpelloze zee

Bali-Yogavakantie

Bali heeft een speciaal plekje in ons hart. Hier zijn we meer dan tien jaar geleden begonnen. Dit eiland heeft een enorme rijkdom aan cultuur. Dè plek voor een yoga vakantie met mindfulness en Ayruveda.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Ibiza

Overal magische energie

Deze magische plek, ook wel het Bali van Europa genoemd, kan natuurlijk niet ontbreken. Prachtige natuur, heerlijke standen, mooie baaitjes. Overal voel je de krachtige energie van dit bijzondere eiland.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Italië

Zonsondergang in de zee

In de heuvels van Castellabate met uitzicht over zee en elke avond de mooiste zonsondergang. De villa is gebouwd op een energiepunt wat misschien wel bijdraagt aan de krachtige werking van alle sessies.

Klik op onderstaande foto voor de beelden.

Andalusië, onze nieuwe locatie

MettaMind organiseert al ruim 10 jaar yogavakanties op de prachtigste plekken van Bali, Ibiza en Italië. Inmiddels al 37 keer. Sinds 2023 op deze nieuwe locatie in Andalusië. Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

Ik kreeg thuis het sterke verlangen om het programma voort te zetten

Voor mij waren de sterke kanten de balans tussen alle elementen en de effectiviteit daarvan: de yoga, het mediteren, de voeding, de locatie, de atmosfeer. Dankzij deze combinatie voel je je na een week als nieuw. Uit het hoofd en terug in het lichaam. Je hebt voldoende bagage, tips en met name verlangen, om dit voor te blijven zetten na thuiskomst. 
De sfeer is relaxed en dit resoneert in alles. Wineke is zeer bevlogen en authentiek waardoor je je gestimuleerd voelt en welkom, en waardoor je noch het gevoel hebt deel te nemen aan een commercieel programma, noch aan een ascetische missie.

Mirella M. (Sales Manager), over de retraite in Italië.

Wat cursisten nog meer zeggen

“Op een kruispunt in mijn leven gaf Wineke mij de ‘kaart’ om de juiste weg te vinden. Deze week, deze ervaring vergeet ik nooit meer. Dank!”.

Jurgen | Ondernemer

“Ik was erg verrast over wat er met je gebeurt deze week. Het voelde als thuiskomen. Echt een aanrader voor iemand die het even niet meer zo goed weet”.

Mirelle | Makelaar

“Door het volgen van deze retraite ben ik blij dat ik een nieuwe start kan maken”.

Hugo | Rechercheur

Afgelopen 2 maanden heb ik flink met geld gesmeten voor vakanties, eigenlijk om afleiding te zoeken en versneld mijn problemen te vergeten. Mijn laatste bestemming was deze retraite. De rust die ik daar in mezelf heb gevonden met de yoga en meditatie… daar waren: shoppen in New York, uitgaan in Miami, strand in Bahama’s, duiken in Thailand, wijnproeven in Frankrijk niets bij! “.

Lilly C. | Adviseur multinational Rotterdam.

Ik was erg op zoek naar spiritualiteit om antwoorden te vinden en om mijn lichaam en geest meer in balans te krijgen. In deze retraite ging dat vanzelf. Ik heb me open gesteld en meer ontvangen dan ik had verwacht. Ik sta weer op mijn pad en voel dat alles in mezelf zit. Buiten mezelf zoeken is niet meer nodig. Ik kan mijn pad vervolgen. Wineke, bedankt voor je liefdevolle aandacht.”

Wilma B. | Strategische adviseur gemeente Noord Holland.

Zonder voorkennis van yoga en mindfulness heb ik mij ingeschreven voor deze retraite. Vooral om beter in balans te komen en te onthaasten. Het was een uitstekende kennismaking en een warm welkom. Alles op een rustig tempo maar wel heerlijk met lichaam en geest bezig zijn. Wat een genot! Echt een boost voor verder herstel uit mijn burnout.

Jolanda B | projectmanager Berkel en Rodenrijs

Persoonlijk advies over onze yogavakantie?

Wil je graag weten of deze yogavakantie iets voor je is? Je bent van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Kun je meteen voelen of het klikt.

Retraite-Bali