Transformerende yogavakanties

Heb je soms ook het gevoel dat je hoofd overloopt? Dat je wordt geleefd door je volle agenda en je to do-lijst? Verlang je naar rust in je hoofd en tijd voor jezelf? Zodat je contact kunt maken met wie je werkelijk bent en ontdekt hoe jij wilt leven?

Dan is onze jaarlijkse MettaMind yogavakantie vast iets voor jou. Lees even verder…  

Transformerende yogavakanties

Heb je soms ook het gevoel dat je hoofd overloopt? Dat je wordt geleefd door je volle agenda, je lange to do-lijst en al je verplichtingen en verantwoordelijkheden?

Verlang je naar rust in je hoofd en tijd voor jezelf? Zodat je contact kunt maken met wie je werkelijk bent en ontdekt hoe jij wilt leven?

 

Dan is onze jaarlijkse MettaMind yogavakantie vast iets voor jou.

Uit je hoofd, bij je gevoel

Een week helemaal voor jou

Voor onze transformatie retraites gaan we ieder jaar naar deze prachtige villa in Andalusië, midden in de natuur, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

Op deze magische plek in het diepe zuiden van Spanje kun je helemaal tot jezelf komen. Niets zal je zal doen denken aan al je verantwoordelijkheden en verplichtingen thuis. Je hoeft nergens over na te denken en geen enkele beslissing te nemen. Wij zorgen ervoor dat je een week lang helemaal uit je hoofd bent en dichter bij jezelf en je gevoel komt.

De effectieve combinatie van yoga, meditatie en Ayurvedische voeding geeft je een war detox voor lichaam en geest. Overtollige ballast verdwijnt en er komt ruimte voor wie je echt bent. Waardevolle inzichten zullen je helpen thuis die verandering door te voeren waar je zo naar verlangt. Om uiteindelijk het leven te gaan zoals het voor je bedoeld is: gezond en gelukkig, zonder (onnodige) stress.
.

Volgende yogavakantie:

26 mei t/m 1 juni 2024

Ver van de bewoonde wereld

Serene rust

MettaMind heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 37 yogavakanties gegeven, op de prachtigste plekken van Bali, Ibiza en Italië. Onlangs zijn we neergestreken in Andalusië, vlakbij het romantische bergdorpje Gaucin. Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

Bekijk de 3 min. video met blijmakende beelden
van onze yogavakantie met mindfulness & Ayurveda in Gaucin. 

Programma Yogavakantie

sterk lichaam | ontspannen geest

Energieke Kundalini yoga om je lichaam soepel en sterk te maken. Blokkades verdwijnen, energie gaat sneller stromen. Een perfect begin van de dag.

Mindfulness meditatie met compassie sessies voor rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

Rustige hatha, yin yoga en yoga nidra en meditatie. Om de dag ontspannen af te sluiten.

Ayurveda: voeding en levensstijl

Ben je een pita, kapha of vata, of een combinatie? Het Ayurvedisch gedachtengoed gaat je leren welk voedingspatroon en levensstijl het beste bij je past.

Onze maaltijden zijn energierijk plantaardig en Ayurvedisch. Grotendeels gluten- en lactosevrij en we serveren geen alcohol. Zo houd je alle energie over voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Samen met de yoga & mindfulness is deze week een ware detox van lichaam en geest. Je zult een stuk (ver)lichter naar huis gaat. 

 

Volledig Ayurvedische week. Met superveel groenten,
plantaardige eiwitten en helende kruiden.
Bereid door onze chefkok Dean.

Zo blij als een kind

Het doel van deze weken is dat je dichter bij jezelf komt en je waardevolle inzichten krijg waarmee je ook thuis dit fijne gevoel kunt bijhouden. Niet door hard te werken, maar vooral door plezier te hebben. Onze retraites zijn vooral ook hele fijne vakanties. Je komt helemaal tot rust, je laad je weer helemaal op en je hebt veel plezier met ‘like-minded people’. Er wordt altijd heel veel gelachen tijdens onze yogavakanties. 

Ook gaan we er een paar keer op uit en er is genoeg tijd en ruimte om je terug te trekken, met een goed boek aan het zwembad of tijdens een wandelingetje in de buurt.

Of misschien doe je ook een keertje eens lekker helemaal niets. Zo heb je alle gelegenheid om het effect van de sessies optimaal tot je te laten doordringen.

100% ontzorgd

Waar je bij veel yogavakanties zelf je transfer moet regelen, ter plekke nog allerlei keuzes moet maken t.a.v. het programma en/of het eten en de drankjes, en vaak ook nog moet bijbetalen, hoef je bij ons helemaal niets te doen en nergens over na te denken.

We gunnen het je dat je lichaam en je geest zich volledig kunnen ontspannen. Daarom zullen we je ook voor 100% ontzorgen.

Het enige wat je hoeft te doen is het kopen van een ticket en het inpakken van je tandenborstel. En dan staan wij voor je klaar op het vliegveld van Malaga.

Meer zien en horen over deze yogavakantie?

Suzanne, Myrna en Audrey vertellen je graag waarom deze week voor hun zo magisch was.

Ik kreeg thuis het sterke verlangen om het programma voort te zetten

Voor mij waren de sterke kanten de balans tussen alle elementen en de effectiviteit daarvan: de yoga, het mediteren, de voeding, de locatie, de atmosfeer. Dankzij deze combinatie voel je je na een week als nieuw. Uit het hoofd en terug in het lichaam. Je hebt voldoende bagage, tips en met name verlangen, om dit voor te blijven zetten na thuiskomst. 
De sfeer is relaxed en dit resoneert in alles. Wineke is zeer bevlogen en authentiek waardoor je je gestimuleerd voelt en welkom, en waardoor je noch het gevoel hebt deel te nemen aan een commercieel programma, noch aan een ascetische missie.

Mirella M. (Sales Manager)

Ons aanbod, jouw bijdrage

ONZE YOGAVAKANTIES OMVATTEN:
  • 7 dagen, 6 overnachtingen
  • 11 Yogalessen van 1½ uur en 9 mindfulness sessies van 1 uur
  • 3 compleet verzorgde veganistische Ayurvedische maaltijden per dag
  • Ayurvedische lifestyle- en voedingsadviezen
  • Onbeperkt thee, koffie en fruit. Om optimaal resultaat te hebben van de sessies wordt er geen alcohol geschonken.
  • Transfer van en naar het vliegveld
  • Twee excursies
Hoe er te komen?

Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld van Malaga en ook weer teruggebracht. Zonder extra kosten. Onze transfer sluit aan op onderstaande vluchten van Transavia.

Je kunt natuurlijk ook altijd een andere vlucht boeken als je een paar dagen eerder wilt komen of wat langer wilt bijven om lekker van het strand te genieten (wat ik zeker zou aanraden).

Vertrek:
Amsterdam – Malaga 
26 mei 2024 09:00 uur vlucht HV6117. Aankomst 12:00 uur. 

Terug:
Malaga – Amsterdam
1 juni 2024 20:05 vlucht HV6116. Aankomst 23:10. 

Jouw bijdrage:

Deze investering in jezelf is €1375,- (incl btw). Er zijn verder geen verborgen kosten. Alles is voor je geregeld.

Meer over jouw deelname:

  • Het deelnamebedrag is exclusief vliegticket en geldt voor een tweepersoonskamer.
  • Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Een reisverzekering en een WA verzekering is verplicht.

Wat deelnemers nog meer zeggen

Afgelopen 2 maanden heb ik flink met geld gesmeten voor vakanties, eigenlijk om afleiding te zoeken en versneld mijn problemen te vergeten. Mijn laatste bestemming was deze retraite. De rust die ik daar in mezelf heb gevonden met de yoga en meditatie… daar waren: shoppen in New York, uitgaan in Miami, strand in Bahama’s, duiken in Thailand, wijnproeven in Frankrijk niets bij! “.

Lilly C. | Adviseur multinational Rotterdam.

Ik was erg op zoek naar spiritualiteit om antwoorden te vinden en om mijn lichaam en geest meer in balans te krijgen. In deze retraite ging dat vanzelf. Ik heb me open gesteld en meer ontvangen dan ik had verwacht. Ik sta weer op mijn pad en voel dat alles in mezelf zit. Buiten mezelf zoeken is niet meer nodig. Ik kan mijn pad vervolgen. Wineke, bedankt voor je liefdevolle aandacht.”

Wilma B. | Strategische adviseur gemeente Noord Holland.

Zonder voorkennis van yoga en mindfulness heb ik mij ingeschreven voor deze retraite. Vooral om beter in balans te komen en te onthaasten. Het was een uitstekende kennismaking en een warm welkom. Alles op een rustig tempo maar wel heerlijk met lichaam en geest bezig zijn. Wat een genot! Echt een boost voor verder herstel uit mijn burnout.

Jolanda B | projectmanager Berkel en Rodenrijs

Persoonlijk advies over onze yogavakantie?

Wil je graag weten of deze yogavakantie iets voor je is? Je bent van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

Retraite-Bali

Heb je nog vragen?

Stuur me hier een mailtje >

.
Inschrijven?

Weet je genoeg? Je kunt je hieronder inschrijven.
Na ontvangst van dit formulier sturen we je nog een formele bevestiging van deelname.

INSCHRIJVEN

Dank je wel voor het vertrouwen. Ik kijk uit naar een hele fijne en inspirerende week.