Ervaringen

Klik op de button voor ervaringen met mijn verschillende programma’s

Hallo Wineke, ik heb je boek uit en heb het met veel interesse gelezen. Echt een boek wat gemakkelijk te lezen is en wat je snel weer gaat lezen om iets op te zoeken. Ik zal er graag gebruik van maken. Groetjes

Marijke D.E. Hoofddorp.

Wat een heerlijk boek! Net in begonnen, maar ik wil meteen meer. Inspirerend en makkelijk leesbaar. Leuk geschreven met ervaringen van de schrijfster en praktische tips voor de lezer. Aanrader!

Karin K, masseuse Amsterdam

 

De inleiding van je boek heeft me geraakt en ik kan niet wachten met de Metta-Cirkel aan de slag te gaan!

R.N. jurist, Amsterdam

Wineke nodigt je expliciet uit om, bij alles wat ze aanreikt, na te gaan of wat zij schrijft ook voor jou klopt. Je kunt het boek in een keer doorlezen, maar is zeker ook geschikt om er regelmatig bij te pakken en te kijken wat je op dat moment aanspreekt.

Marianne B. Coach

Testi HvdB

Een vlot geschreven boek. Vol goeie tips voor iedereen die soms het gevoel heeft geleefd te worden in plaats van te leven. De tips in het boek zijn lekker praktisch toepasbaar. 

JvA. HR Manager

Een tijdje geleden (vorig jaar) kwam ik je bij De Roos in Amsterdam tegen en heb toen je getekende boek gekocht. Ik ben het steeds weer aan het lezen en heb er veel aan. Handig zo’n “zakbijbel “. Ik zou ook graag er een soort cursus/ workshop bij volgen met wat oefeningen van een dagdeel of zo. Ik denk dat er bij het uitkomen van je boek veel belangstelling voor is.

Margreet, jurist Amsterdam

Testi HvdB

Dank je wel voor je meditaties. Wat ontzettend fijn. Ik ben net begonnen in je boek 🙂 leest heerlijk weg en geeft inspiratie om bewust met dingen bezig te zijn. Heel fijn, bedankt daarvoor en heel veel succes en plezier met alles wat je onderneemt.

Moniek P.

Helder en vlot geschreven. Met een goede balans tussen theorie en praktijk. De auteur beschrijft persoonlijke ervaringen waardoor het heel herkenbaar en toegankelijk wordt. Een aanrader dit boek!

Chantal G. fysiotherapeut Amsterdam

Als pluspunt zou ik zeggen: goed geschreven, heldere boodschap, goed in praktijk te brengen.

Linda, Amsterdam

Testi HvdB

Het enthousiasme van Wineke over haar nieuwe boek maakte me nieuwsgierig. Het boek leest heel makkelijk weg. Het taalgebruik, de verhalen, metaforen en voorbeelden herken ik van Wineke als docent bij het Instituut voor Mindfulness.

Karen H. Coach

Je boek was (en is) een genot om te lezen! Het leest heel makkelijk weg, dat is heel fijn!

Een goede vertaalslag naar het dagelijkse leven.

Bart directeur mediabureau, Amsterdam

Vanmiddag zat je boek bij de post. Ik begon er meteen maar in te lezen en nu ben ik opeens al bijna op de helft. Het is dus prettig geschreven – herkenbaar en ook heel praktisch. Veel aanbevelingen in je boek zijn wij de afgelopen jaren al in de praktijk aan het brengen. Maar dat is prima. Bevestiging krijgen is namelijk ook een fijne ervaring.  Andere inzichten in je boek zijn wel degelijk nieuw en ook dat is natuurlijk goed!

Jan v I. ondernemer, De Bilt

Testi HvdB

Wil je ruimte maken voor het leven van je eigen leven in plaats van het leven van anderen (voldoen aan verwachtingen van ouders, partner etc.), dan is dit boek een mooie ingang om te gaan onderzoeken en dingen uit te proberen vanuit vertrouwen.

Marianne B. Coach

Altijd al op zoek geweest naar een gemakkelijk te lezen en begrijpen boek over Rust en Balans in je dagelijkse leven? Dan is dit boek, de Metta Cirkel, geschreven door Wineke van Aken, een goede start om mee te beginnen. Wineke heeft, zoals ze zelf ook zegt, bekende en minder bekende ingrediënten uit eeuwenoude tradities van yoga, meditatie, mindfulness en Ayurvedisch gecombineerd met haar eigen onderzoek. En zo leest de Metta Cirkel ook! Wineke beschrijft in de Metta Cirkel de vijf stappen die je kunnen helpen om een gezond en tevreden leven te leiden zonder stress. Overzichtelijk geschreven en aangevuld met voorbeelden vanuit haar eigen praktijk (die ze overigens op een leuke, herkenbare manier beschrijft).

Johan B. Fotograaf

Afgelopen 2 maanden heb ik flink met geld gesmeten voor vakanties, eigenlijk om afleiding te zoeken en versneld mijn problemen te vergeten. Mijn laatste bestemming was de retraite in Bali. De rust die ik daar in mezelf heb gevonden met de yoga en meditatie… daar waren: shoppen in New York, uitgaan in Miami, strand in Bahama’s, duiken in Thailand, wijnproeven in Frankrijk niets bij! 

Lilly C. adviseur bij een multinational, Rotterdam.

Prachtig kader, super gezellig huis, gezond en lekker eten, vanaf dag één een groepsgevoel in een open en inspirerende sfeer, leerrijke sessies.

Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Hanneke R. HR manager

De bewustwording die ik ginder ervaren heb, blijft nog nazinderen in mijn dagelijkse leven. Ik ben heel blij dat ik mezelf dit cadeau geschonken heb. Het was een unieke belevenis die ik voor de rest van mijn leven zal meedragen.

Nathalie D. Administratief Medewerker Kasterlee, België

Wineke & Dean zorgen voor een week van ont-moeten en ontzorgen. Ik kon helemaal tot rust komen en ben weer helemaal opgeladen.

Manita. Gouda

Testi Lotte

Ik was erg op zoek naar spiritualiteit om antwoorden te vinden en om mijn lichaam en geest meer in balans te krijgen. In deze retraite gebeurde dat vanzelf. Ik heb me open gesteld en meer ontvangen dan ik had verwacht. Ik sta weer op mijn pad en voel dat alles in mezelf zit. Buiten mezelf zoeken is niet meer nodig. Ik kan mijn pad vervolgen. Wineke, bedankt voor je liefdevolle aandacht.

Wilma B. Strategische adviseur dienstverlening bij een grote gemeente in Noord Holland.

De combinatie yoga, meditatie, mindfulness in een uitgebalanceerd programma met voldoende rust tussen de onderdelen. De aandacht voor voeding draagt ook bij aan het resultaat van de retraite.

Truus de R. Deskundige infectiebestrijding bij een middelgroot ziekenhuis in regio Den Haag.

Een week leven als een yogi kan met de fantastische begeleiding, toewijding en bevlogenheid van Wineke. Deze retraite opent je hart en je ogen.

Paula ten B., financieel adviseur middelgrote gemeente, Noord-Holland.

Het was heerlijk om in Bali deze retraite te volgen. Precies zoals de Balinezen zeggen: ‘Om Swasti Hasta’. In contact komen met je innerlijke zelf.

M. T. Piloot. Amsterdam

Testi Lotte

Lang gezocht. Eindelijk gevonden.

Katja N. Entrepeneur Bandung/’s Hertogenbosch

Deze bijzondere ervaring blijft me mijn hele leven bij. Het heeft ook direct verandering in mijn huidige leven aangebracht. Ik ga veel krachtig Bali verlaten dan dat ik was gekomen. Ik heb genoeg tools gekregen om mijn levenswijze meer in balans te krijgen.

Linda D, in between jobs, Amsterdam

De ervaring die je hier opdoet valt nauwelijks over te brengen op papier. Je moet het gewoon zelf doen en ontdekken hoe bijzonder het is.

Judith V. partner trainingsbureau, Losser.

Het was een heerlijke en bijzondere week. Leerzaam en hartverwarmend. Soms even moeilijk, verdrietig en ontroerend. Maar ook energierijk, opgewekt, liefdevol en joy-vol. Een super goede manier om dichterbij jezelf, je pad en je hart te komen. En dat alles middenin de prachtige natuur van Bali. Een enorm levenskado!

Lisanne L. Mode ontwerpster en illustrator, Singapore

De ultieme ontspanning. Een mooie en effectieve manier om los te laten.

Jurgen D. Salesmanager fast consumer, Hoogstraten, België

Het was een heerlijke en bijzondere week. Leerzaam en hartverwarmend. Soms even moeilijk, verdrietig en ontroerend. Maar ook energierijk, opgewekt, liefdevol en joy-vol. Een super goede manier om dichterbij jezelf, je pad en je hart te komen. En dat alles middenin de prachtige natuur van Bali. Een enorm levenskado!

Lisanne L. Mode ontwerpster en illustrator, Singapore

Goede balans tussen oefeningen en rust. Prachtige omgeving, gastvrije staf en mooie plek. Goed om (werk)stress te vergeten of te accepteren. En met een meerderheid vrouwen is het als man ook best te doen hoor.

Lout D. Leidinggevende tv & radio, Tilburg

Deze week was voor mij een ommekeer in mijn leven. Het voelde alsof de retraite na die week niet stopte; ik ben veel bewuster gaan leven en heb meer inzichten gekregen. Ik geniet meer en zie veel meer moois.

Cynthia van der V. eigenaar onderzoeksbureau, Haarlem.

 

Testi Lotte

Van onbekende van elkaar naar bijzondere mensen voor elkaar. Dit in één week Italië samen met Wineke.

Roel V. Directeur mediabedrijf

Deze retraite heeft me rust gegeven en mijn hart weer open gezet.

Ymke, consultant in de zorg, Amsterdam.

Ik heb een fantastische week gehad in Italië. Een goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning, heerlijk eten, veel plezier met elkaar en een toplocatie. Heel inspirerend!

Maria W. Utrecht

Deze yoga retraite op magisch Ibiza is echt een aanrader. Wat heb ik genoten van de rust, de lessen, de omgeving en de enorme gastvrijheid. Jullie zijn toppers! Voor herhaling vatbaar.

Marlein. Uden

Testi Lotte

Het programma bestond uit 3 elkaar perfect aanvullende delen namelijk yoga, mindfulness en eten op Aryurvedische basis. Deze combinatie zorgt werkelijk voor een optimale ervaring.

I.K.

Een gevoel, een gedachte, een emotie… Ik heb geleerd het te laten ‘zijn’. Deze week is de eerste stap op het nieuwe pad dat ik ga bewandelen. Geheel mindful, vanuit mijn gevoel.

Linda de K. salesmanager drukwerkbedrijf, Oss.

Testi Lotte

Prachtige locatie, rustige trainer die zelf ook liefdevolle vriendelijkheid (metta) uitstraalt. Heerlijk eten!

Liesbeth B. Arts/manager Oegstgeest

Alles wat ik op zou willen schrijven dekt de lading niet. Ervaar het zelf.

Marielle, Beleidsmedewerker gemeente.

Heerlijke plek om in een week alle aandacht te hebben voor je lichaam en mind. Dicht bij jezelf te komen en je toch enorm verbonden te voelen.

Anna, Consultant Utrecht

Voor de ultieme rust, om tot jezelf te komen en bewust te worden van eventuele blokkades in je leven is dit een heerlijke plek en nuttige retraite.

Anoniem

Ik ben eindelijk na vier maanden hectiek tot rust en tot mezelf gekomen. Voor mij een perfect afsluiting van mijn reis. Het was de mooiste van mijn drie weken in Bali.

Laura, Nijmegen.

 

Het was een zeer inspirerend proces. Met rust in mijn hoofd en een intense beleving van ‘zijn’. Deze week heeft me ruimte gegeven. In mijn emotie en in mijn lichaam. Hier ligt mijn weg naar balans. In en met mijn hart.

Rianne v.d. H. teamleider in de zorgsector, ‘s Hertogenbosch.

Een fijne week die aanzet tot meer (yoga & mindfulness) en minder (drukte).

Jacqueline J. HR Manager Rotterdam

Veel liefde, warmte en schoonheid werken helend. Zowel de natuur, de mensen (de staf), de oefeningen… alles is gedaan met liefde. Waardoor je ook lief voor jezelf kan zijn.

Marleen B. Activiteitenbegeleider gehandicapten, Haarlem 

Positieve insteek. ‘Doe wat je kan en dat is goed genoeg’. Doorleefde begeleiding. Goed doordacht. Goede organisatie.

Hilda S. Consultant Arbeid & Organisatie, Amstelveen.

Bali voelt als thuiskomen. In combinatie met veel nieuwe ervaringen, Wineke en mooi gezelschap een onvergetelijke week.

F. L, projectdirecteur bouwbedrijf

De Italië retraite was een geweldige combinatie van yoga, mindfulness, een prachtige rustige omgeving en de heerlijke maaltijden van Dean. De korte tripjes waren leuk en goed bedacht. Alles was in balans, dus wij ook na een hele fijne week Italië.

Rosemarie, producer, Amsterdam

Ik heb genoten. Mijn lichaam is in balans. Ik voel me fysiek en geestelijk zeer krachtig. Dank je wel.

Daniella, consultant organisatie-adviesbureau, Den Haag.

Zonder voorkennis van yoga en mindfulness heb ik mij ingeschreven voor de retraite in Italië. Vooral om beter in balans te komen en te onthaasten. Het was een uitstekende kennismaking en een warm welkom. Alles op een rustig tempo maar wel heerlijk met lichaam en geest bezig zijn in het heerlijke Italië. Wat een genot! Echt een boost voor verder herstel uit mijn burnout.

Jolanda B, projectmanager Berkel en Rodenrijs

Testi Lotte

Ik ben er met een vrij open blik ingegaan en heb handvatten en antwoorden gevonden op vragen die ik zelf niet bewust had. Super bijzondere en mooie ervaring.

Suzanne van L. Apotheker Utrecht

Er hing een hele fijne sfeer. De villa was prachtig, comfortabel en luxe. De lessen werden goed begeleid zonder druk. Het eten was fantastisch lekker en voedzaam. Ik heb veel geleerd.

Lisa. Den Haag  

Helemaal tot jezelf komen, afstand nemen van het dagelijks leven en er met een nieuwe blik naar kijken. Ik kan het iedereen aanraden die daar behoefte aan heeft.

I.K.

Ga dit doen! Hèt kado voor jezelf.

Ans H. Docent Lochem

Een geweldige locatie, super eten en verzorging. Hele fijne yoga en mindfulness sessies! Met de lieve en mooie woorden van Wineke maakt dit tot een onvergetelijke vakantie. Een mooier cadeautje kon ik mezelf niet geven! 

Jeanette J, eigenaar manege Limburg

Vanuit de automatische piloot in Nederland naar bewuste aandacht voor hoofd & lichaam… Deze week in Bali heeft me mooie inzichten, rust en handvatten voor een vervolg gegeven.

Barbara. de G, senior consultant adviesbureau, Utrecht. 

Het enthousiasme van docent Wineke werkt aanstekelijk. Fijn dat ze de oefeningen goed uitlegt. Daardoor kon ik me makkelijker committeren aan de oefeningen. Een prachtige week om mijn vakantie mee te beginnen.

Anne d. T. project controller, Veldhoven.

Wineke kan heel goed situaties, dingen en de mensen laten ‘zijn’. Ze creëert rust, ruimte en vertrouwen.

Marga H. trainer, coach, Breda.

Ik heb rust ervaren en ben ik een stapje dichter bij mezelf gekomen wat me meer balans geeft. Iets wat ik graag verder wil uitbreiden en toepassen in mijn dagelijkse leven.

Annick van de E. webdesigner, Amsterdam.

Een heerlijke week om tot jezelf te komen.

Ineke K. Psycholoog/Coach Amsterdam

Voor mij was het een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving. Een mooie kans om dichter bij jezelf te komen.

Tamara O. Marketingmanager Haarlem

Ben hier naartoe gekomen om rust in mijn hoofd te krijgen en yoga ervaring op te doen. Met beide heeft Wineke mij op een zeer fijne manier goed op weg geholpen. Heb ervan genoten en kan het een ieder ten zeerste aanbevelen.

Carla S. Amstelveen

Mijn doel was ruimte maken voor wat er in mij leeft op dit moment en dat durven toelaten. Daar bleek dit precies de juiste week voor te zijn. Van hieruit kan ik weer verder.

Anne W, intercedent, Amsterdam.

Een fijne en veilige omgeving, middenin de natuur. Een plek waar je rust vindt en je tegelijkertijd wordt uitgedaagd om je eigen grenzen op te zoeken en te verkennen.

Agnes Z. Medisch arts, Amsterdam

Na een aantal lessen ontdekte ik de kracht van meditatie. De aandacht voor de ademhaling en het voelen van mijn lichaam zijn nieuwe elementen geworden in mijn dagelijks leven. Dit draagt bij  aan ontspanning en rust en gewoon je lekker voelen.

J.G, ondernemer

Probeer het. En dan zeker bij Wineke. Omdat ze bevlogen en enthousiast is. Met een gezonde dosis humor.

Martijn | Consultant

Met haar vriendelijke en professionele persoonlijkheid heeft Wineke gezorgd voor een eerste stap naar een bewuster leven.

Ilona O. Makelaar. 

Wineke is a wonderful teacher. I would recommend this course to anyone that wants to bring more peace and kindness into their life through mindfulness and meditations. 

Adrienne Snow, expat in Adam

Ik ben minder in mijn hoofd gaan zitten en meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Dat raad ik iedereen aan die in een moeilijke situatie zit.

Shelly P. Styliste kledingbedrijf.

Dit is waarschijnlijk de enige cursus die er is waarbij je het nooit fout doet. En ook niet goed. Ideaal.

Menno M

Testimonial Daan J

Met behulp van de meditatie bij MettaMind heb ik innerlijke rust kunnen ervaren en geleerd patronen te doorbreken. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Kevin de B.

Deze cursus helpt je op een hele prettige manier weer in contact te komen met jezelf waardoor je de juiste keuzes kunt maken. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Judith H.

Als je echt wilt leren luisteren naar je lichaam en geest (want die vertellen nogal wat), dan is deze training echt een aanrader.

Jorinde C.

Een belangrijke reden om de training te gaan doen wat dat ik veel onrust had die zich vaak uitte in hypochondrie. Die klacht is voor het grootste deel verdwenen. Ik maak me veel minder zorgen om de toekomst en heb meer vertrouwen.

Ingrid van S.

I loved every bit of it! Wineke has been a great guide in this journey of mindfulness and meditation. I learned that it’s ok to ‘be’. Just letting things come and go, not pushing it or resisting, but mindfully watching it as an audience of a movie. Being mindful is an act of kindness towards ourselves and towards others and it therefore needs to be nurtured with utmost care and love in our daily lives.

Shafaque Rahman

Van te voren werd gezegd om zo weinig mogelijk verwachtingen te hebben. In deze periode wat een moeilijke periode is, heb ik ervaren hoe mindfulness mij kan verlichten en ook om dingen anders te zien.

N.B.

Ik ben verbaasd hoe krachtig meditatie werkt bij het verminderen van stress.

B.S.

Ondanks dat ik soms weerstand voelde tijdens deze weken, heeft het me meer innerlijke rust gebracht. Ik weet dat alles welkom is en wat er ik, ook weer verdwijnt. Veel tools gekregen en ik vond Wineke een inspirerende en fijne mindfulness coach. Ben blij dat ik voor MettaMind heb gekozen.

Nelleke Beimers

 

Dit is een cursus geweest die mij veel inzicht heeft gegeven over hoe ik in het leven sta. De educatie en oefeningen hebben mij handvatten gegeven die ik goed kan toepassen.

Marye, HR Manager

Testimonial Daan J

I trusted to process and on week 6 and onward I started to feel very happy after the session and a lot calmer in general. I am very sad the program came to an end. 

Wineke did an amazing job during the intake prior to the start and took the time to explain and set expectations.

Her guidance throughout was invaluable and I gained a lot of insights about my personal patterns in live.

Nancy Refki, manager corporate philanthropy.

Ik vond het heel mooi om te zien dat iedereen met zijn eigen intentie naar deze training is gekomen. Aan het einde voel je een bepaalde band die je kracht geeft en je laat inzien wat mindfulness je kan brengen. Mij heeft het rust, objectiviteit en geluk gebracht.

Marieke van Agtmael, Recruiter, Amsterdam.

Een hele fijne training om het leven in aandacht steeds meer onder de knie te krijgen. Heel erg bedankt Wineke voor deze duw in de goede richting!

Marjolijne P.

Deze training was een goede start om mijn leven op een positieve manier drastisch te veranderen. Vriendelijk en mild.

Hans D. arbeidsadviseur.

Van onrustig en instabiel naar rustig en stabiel. Dat heeft mindfulness me gebracht!

Astrid R.

Mindfulness heeft me geleerd te onthaasten. Ik heb geleerd dichtbij mezelf te blijven, ik kan me beter ontspannen en heb een beter nachtrust.

Sanne B.

Mindfulness is voor mij het bewust worden van onbewuste problemen in mijn hoofd en lichaam. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan ik beter met negatieve gedachten omgaan.

Remy D. Bankier

Ik vond het een geweldige ervaring. Het heeft de manier waarop ik in het leven sta positief veranderd.

Caroline S. Consultant

Ik had niet eerder van mindfulness gehoord, deze training werd me aanbevolen. Ik heb vooral geleerd los te laten, te accepteren en meer naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Ook kan ik nu beter rust opzoeken en stilte creëren.

Lai Yin H. HR Adviseur

Ik kwam binnen met een wervelstorm in mijn hoofd, maar die is gaan liggen. Ik zal altijd wel mijn ‘drukke ik’ zijn, maar door mindfulness kan ik ervoor kiezen.

Dorien A.

I can totally say that the teachings and the meditation plus home practice are helping me in improving my awareness during the day and be more focused in what I do.

Elsa Ndoja

De training is heel gestructureerd en het werkboek biedt heldere informatie en opdrachten. Wineke begeleidt de trainingen heel vakkundig en geeft antwoord op alle vragen. Hierdoor heb ik veel geleerd en een goed idee gekregen van wat mindfulness inhoudt en hoe ik het kan toepassen in mijn leven.

Irene, environmental consultant

De training heeft me er bewust gemaakt dat ik gedurende dag met zoveel verschillende dingen tegelijkertijd bezig ben. Ik verdeel mijn energie beter en kan handelingen met meer aandacht uitvoeren. Daardoor kan ik veel beter stilstaan bij de eenvoudige, leuke momenten van de dag.

Eva, creatief producent

Het zijn de kleine veranderingen die het leven leuk maken. Die kleine veranderingen leer je hier!

Rebecca B. Docent

Ik heb een heel zinvol yoga/meditatie/
mindfulness weekend bij je gevolgd. De manier waarop je het aanbiedt is helder, liefdevol en met de voeten op de aarde.

Warme groet, Maria Brandt.

Rust, balans en doorbreken van patronen door met compassie te leren vertrouwen op jezelf.

Nicole, consultant.

Testimonial Daan J

Ik kan de mindfulnesstraining aan iedereen aanbevelen. Het leert je in het gewone leven zaken op een meer open manier te benaderen waardoor je met volle aandacht door het leven kunt gaan.

Raymond,  Amsterdam

Als iemand mij een paar maanden geleden had verteld dat ik een mindfulnesstraining zou gaan volgen dan had ik diegene uitgelachen. Niks voor mij, veel te zweverig! Ik ben erachter gekomen dat dit niet waar is. Mindfulness leert je om jezelf beter te leren kennen. Het lijkt me voor iedereen goed en leerzaam om dit eens te doen en hier vooral open en onbevooroordeeld in te stappen!

Anne-Claire E. Intercedent

De mindfulnesstraining heeft me geleerd om te ‘zijn’. Ik was dat een beetje kwijt. Door het volgen van de training heb ik handvatten gekregen om de eindeloze stroom van gedachten en emoties en indrukken die dagelijks voorbij komen, te zien. Zonder oordeel. Dat geeft openheid en rust.

Mariette, docent. 

Ik heb elke week uitgekeken naar het moment van de training. Het was een verrijking voor mezelf om weer dichter bij mijn gevoel te zijn. Dat heb ik leren koesteren en omarmen. Dank Wineke voor deze ervaring.

Johan H.

Wineke is very knowledgable and experienced in MBSR Mindfulness. I would recommend this training to everyone. 

Fabiana Fini

The training totally met my expectations. The structure of the training is really well done. I like the explanations of the triangle of awareness and autopilot.

Nog steeds heb ik veel profijt van de mindfulness cursus. Inmiddels ben ik helemaal verknocht aan de zitmeditatie en doe soms ook de bodyscan oefening. Jouw professionele, overtuigende aanpak heeft er voor gezorgd dat de mindfulness benadering echt impact op mijn manier van denken heeft gekregen. 

Marijke