MettaMind in de Media

RTL4

Een lifestyle programma van RTL4 was erg geïnteresseerd in onze mindfulness-trainingen en yoga vakanties.

Presentatrice Anouk was best  onder de indruk van wat je allemaal kunt bereiken met dagelijks tien minuutjes tijd voor jezelf.

Yogavakantie IBIZA

Een impressie van onze yoga- met mindfulness retraite op onze prachtige locatie in het noorden van Ibiza.

Met altijd hele fijne deelnemers. Kijk naar hun stralende gezichten en luister naar hun fijne verhalen. 

Discover what you love to do

Een Engelstalig conversatie met business coach Chris Parker over de kracht van meditatie.

02:45 – It’s not just about stress.
10:30 – What is meditation?
15:30 – How to live your own life.
19:00 – A very unnatural thing to do.

 

Flow

Na aanleiding van de publicatie van De Metta Cirkel werd Wineke gevraagd naar het belang van aandacht en waarom dat tegenwoordig zo zeldzaam is. Niet alle experts blijken het met elkaar eens te zijn.

De Optimist

De Optimist

Wanneer is het je gevoel dat spreekt en wanneer je hoofd? De Optimist vroeg me naar een voorpublicatie van De Metta Cirkel.

Happy in Shape

Happy in Shape

Wil je fysiek in shape zijn, moet je ook mentaal in shape zijn. In dit zusje van glossy Beau Monde een interview met Wineke over waarom we toch zoveel piekeren en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.

Trouw

Trouw

Hoe spiritueel is Wineke? Hier een interview met Wineke in het kader van ‘De week van de Spiritualiteit’.

Volkskrant - Als Boeddha op Bali

Volkskrant

Journaliste Persis kwam mee-mediteren op Bali. ‘Ik zie eruit als een boeddha in bed, maar nu kan ik eindelijk mijn gedachten laten gaan.

 

Trouw

Trouw

Journaliste Marije ontdekt tijdens onze retraite dat ze best los kan komen van haar dagelijkse beslommeringen. Dat ze daarvoor naar Bali moest was geen enkel probleem.

AD

AD

Een bijzondere yogavakantie op Bali voor de nuchtere journaliste Annet voor wie een nieuwe wereld open ging.

 

Bres

Bres

Bres Magazine was benieuwd naar het verhaal achter de mensen die helemaal naar Bali reizen om tot rust te komen. Veel korte interviews met verrassende citaten.

Forevefer39

Forever39

Monica Lee van de blog Forever39 was blij met alle praktische tips die zij kreeg tijdens onze transformerende yogavakantie op Bali. Ze pakt nog regelmatig De Metta Cirkel erbij.

Het Parool

Het Parool

Volgens journaliste Anouk Blom is mindfulness een trends die niet meer voorbij zal gaan. Ze vroeg Wineke hoe zij daar tegenaan kijkt.

Arbo-Magazine

Arbo Magazine

Zijn bedrijven beter af met mindfulness? Lees de indrukwekkende resultaten van MettaMind. Toch is nog niet iedereen overtuigd.

Praktijkblad Preventie

Praktijkblad Preventie

Coverartikel over mindfulness op de werkvloer. Het valt de manager op dat zijn teamlid meer in balans is. Een ander vertelt dat hij beter slaap en thuis meer aandacht heeft voor partner en kinderen.

Telegraaf

De Telegraaf

Kort interview met Wineke van Aken over mindfulness op de werkvloer. ‘Toen Menno van Meurs tot zijn schrik ontdekte dat hij niet meer van zijn succes genoot, werd stilte plotseling heel belangrijk voor hem.’

Vriendin Mettamind

Vriendin

Dit twee-na-grootste vrouwenweekblad vroeg Wineke naar haar beste tips om te kunnen ontspannen en weer te gaan genieten van het leven. Wie weet helpen ze jou ook? 

Yoga International

Yoga International

Het tijdschrift Yoga International heeft De Metta Cirkel ook opgepakt. Ze haalden er een treffende passage uit smile.

Telegraaf

Petit Bambou app

Wineke is nu ook een van de meditatie begeleiders van Petit Bambou. Een nieuwe mindfulness meditatie-app met wereldwijd 7 miljoen gebruikers. Nu ook in het Nederlands. Uit te proberen met een gratis proefperiode van 8 weken.

Telegraaf

FLOW

Ben jij ook wel eens nieuwsgierig naar hoe anderen hun dag doorbrengen? FLOW vroeg het Wineke voor de rubriek ‘Wat doe jij nu?’. Wineke vertelt hoe meditatie haar helpt rust te vinden in deze turbulente wereld. 

Benieuwd naar Wineke’s programma’s?

MINDFULNESS
TRAININGEN

COACHING

YOGAVAKANTIES
MET MINDFULNESS
EN AYURVEDA

DE METTA CIRKEL
HET HANDBOEK