Gratis kennismaken

Gratis E-book ‘RUST’

7 Gouden Tips om de storm in je hoofd tot bedaren te brengen en Tijd en Ruimte te maken voor jezelf.

Ben je klaar met het gejaag en verlang je naar rust in je hoofd en rust in je leven? Wil je wat beter voor jezelf kunnen zorgen, meer genieten en de dingen gaan doen waar jij gelukkig van wordt?

Vraag dan nu mijn E-book ‘RUST’ aan. Hierin de 7 GOUDEN TIPS die voor mij de deur hebben geopend naar een leven met veel meer rust en voldoening.

 

En ze werken echt! Ik houd niet van charismatisch goeroe talk waar je niets mee kunt. Alles wat er staat is direct toepasbaar. Ik heb het zelf ervaren en zie het dagelijks bij mijn cursisten en coaches. Probeer het eens uit. 

Mettamind

4 audio mindfulness-oefeningen

Bij jezelf blijven in een wereld die zoveel van je vraagt

Vier audiobestanden die je gaan helpen je rust te behouden wanneer: de tram net voor je neus wegrijdt, je een deadline dreigt te missen, je in een zeer onhandig getimede file beland, of je in een pittige discussie met je partner terecht komt.

Met een beetje oefenen krijg je rust in je hoofd, laat je je niet meer gek maken door de wereld om je heen en kun je nog steeds genieten van de kleine dingen van het leven. Ook als de dingen anders lopen dan je verwacht. 

Vul via onderstaande button je email adres in en ontvang onderstaande meditaties direct in je inbox:
.

  1. 3 minuten ademruimte.
  2. 10 minuten meditatie op de adem.
  3. Rustig blijven wanneer de stress je overvalt.  
  4. Ontspannen wanneer je niet kunt slapen. 
Mettamind

Mindfulness Oefendagen (NL)

Een dag complete rust en ontspanning

Heb je eerder bij mij of elders een mindfulnesstraining gevolgd en ook zo genoten van de oefendag, dan is dit je kans om het nog een keer te doen. Je bent van harte welkom!

  • 17 juli
  • 16 oktober 
  • 11 december

Ik vraag een bijdrage op dana basis (= vrijwillige bijdrage). Deelname is op basis van beschikbaarheid. Vol = vol. Klik op onderstaande button om je aan te melden.

Open Mindfulness Days (ENG)

For a calm and happy mind in a hectic world

If you have taken mindfulness training before and would like to feel the power of this day again, you are also most welcome. I would love to see you.

  • 18 July 
  • 4 December

I ask a dana contribution (= pay what suits you). Places fill up quickly, so if you are interested, subscribe in time.

 

Gratis hoofstuk van De Metta Cirkel

De eerste stap naar een leven dat bij jou past

Maak kennis met ‘De Metta Cirkel’. Een unieke methode die je gaat brengen naar een stressvrij, gelukkiger en gezonder leven. In 5 stappen ga je alle ballast van je afwerpen en jouw obstakels uit de weg ruimen zodat je eindelijk die verandering kunt doorvoeren waar je zo naar verlangt.

Benieuwd naar de 5 stappen?

Mail me via onderstaande formulier welke stap je het meest aanspreekt. Dan stuur ik je met liefde het betreffende hoofdstuk toe.


Mooie inzichten, veel herkenbare situaties, heel praktisch en toegankelijk. Dankjewel daarvoor.’ 

W. B. model, mediastrateeg en creator