Gratis mindfulness tips

Lezen | Luisteren | Doen

Mettamind

Gratis ebook RUST

Ben je klaar met het gehaast en gejaag en verlang je naar rust in je hoofd en balans in je leven? Vraag dan hier Wineke’s ebook RUST aan. Hierin Wineke’s zeven beste tips voor rust in je hoofd en ruimte voor jezelf. Alles is direct toepasbaar. Je kunt er meteen mee aan de slag. 

Wineke: “Ik houd niet van charismatische goeroe talk waar je niets mee kunt. Van alles wat ik beschrijf weet ik dat het werkt. Ik heb het zelf ervaren en zie het dagelijks bij mijn cursisten en coachees“.

Binnenkort aan te vragen:

4 audio mindfulness-oefeningen

Rustgevende audiobestanden met Wineke’s fijne stem die je helpen om bij jezelf te blijven, ook als het even tegenzit.
.

  • 3 minuten ademruimte.
  • 10 minuten meditatie op de adem.
  • Rustig blijven wanneer de stress je overvalt.
  • Ontspannen wanneer je niet kunt slapen.
Coaching

Hartverwarmende peptalk

Schrijf je hieronder in voor Wineke’s tweewekelijkse peptalk

Opbeurende en inspirerende verhaaltjes voor meer begrip voor de werking van je mind. Om te stoppen met het gevecht tegen jezelf en vriendschap te sluiten met lichaam en geest

Gratis hoofdstuk De Metta Cirkel

 De Metta Cirkel is een praktisch en concreet plan om je eigen gezonde en gelukkige plek te vinden in een wereld die zoveel van je vraagt. 

In vijf stappen crëer je rust in je hoofd en ruimte voor jezelf: in je hoofd, in je agenda en in je huis en leven. En dan komt er ruimte voor je gevoel. Daar ga je naar leren luisteren, zonder je hoofd te verliezen. 

Benieuwd? Hier rechts worden je de vijf stappen weergegeven. Welke spreekt je het meest aan? Bestel het hoofdstuk hieronder.