Rust in je hoofd, balans in je leven

Lezingen over Mindfulness

 

Wil je je organisatie kennis laten maken met yoga en/of mindfulness?

Zoek je een yoga en/of mindfulness-opening voor een vergadering of bijeenkomst?

 

Wineke van Aken geeft inspirerende lezingen over mindfulness. Steeds met een koppeling tussen de overdracht van kennis en het ervaren. Want juist door zelf de kracht van yoga en/of mindfulness te ervaren, komen de woorden beter aan en weet je beter wat het voor je kan betekenen.

Wineke spreekt vanuit de belichaming van mindfulness en vanuit haar ervaring met mindfulness in werk- en privésituaties (met een vleugje humor) en maakt haar presentatie concreet en praktisch zodat je er als luisteraar ook echt wat mee kan. Ook zorgt zij voor interactie met de zaal. Samen zorgen deze ingrediënten voor boeiende bijeenkomsten. 


"Met veel plezier heb ik Wineke gevraagd of zij een lezing wilde houden bij een netwerkborrel die ik organiseerde. Om mindfulness hangt vaak een zweem van zweverigheid. Voor een zaal met ongeveer dertig ondernemers wist zij dat daarvan te ontdoen en duidelijk te maken waarom het goed is om mindfulness voor jezelf en voor je medewerkers onderdeel te laten zijn van je bedrijfsvoering." Marc Slingerland, Organisator 'Bitterballenborrel', een netwerk van zelfstandig ondernemers in Amsterdam 


Mogelijke thema's over mindfulness 

1. Mindfulness en werk

Wat is mindfulness, wat kan het betekenen voor een organisatie en pas je het toe in een werksituatie

2. Mindfulness en communicatie

Hoe blijf ik bij mezelf in een (uitdagende) interactie en hoe reageer ik adequaat op de ander? 

3. Openingsessie bijeenkomst 

Een goede start zorgt vaak voor een productief verloop van de bijeenkomst. Een opening met mindfulness, eventueel gecombineerd met yoga, kan een fijn rustmoment zijn aan het begin van een bijeenkomt en de basis leggen voor een goed verloop van de rest van de bijeenkomst. 

Bijdrage

Prijs in overleg en afhankelijk van de draagkracht van een organisatie. Kosten moeten geen belemmering zijn.
 

Wineke van Aken vertelt graag over yoga en mindfulness: 


'Met veel plezier geef ik lezingen over mindfulness, soms gecombineerd met yoga oefeningen. Ik merk dat het publiek vaak erg nieuwsgierig is en openstaat voor de informatie en de oefeningen. Er is vaak veel interactie wat dit vaak boeiende bijeenkomsten maakt. Het publiek raakt vaak gestimuleerd om na te denken over hoe zij zelf in hun werk en hun leven staan.' 


Naar meer info over mindfulness cursussen Amsterdam