Gratis Hoofdstuk

uit De Metta Cirkel

Wij zijn het enige soort op deze wereld dat in zichzelf verstrikt raakt. Dat komt omdat onze geest in de war is. Van alle verantwoordelijkheden en verplichtingen. Van een volle agenda, van alle to-do’s die nooit afkomen, van alle prikkels die 24/7 op ons afkomen en het altijd maar bereikbaar zijn. Dáárom heb jij stress. Maar ons gevoel, onze intuïtie, ons hart (of hoe je het ook wilt noemen) weet wel wat we moeten doen om gelukkig te zijn.

 

Benieuwd naar De Metta Cirkel methode?

Mail me welke van de onderstaande stappen je het meeste aanspreekt. Dan stuur ik je met liefde het betreffende hoofdstuk toe.

Inleiding

Hoe ik deze 5 stappen methode heb ontdekt

Stap 1

Bewustworden

Stap 2

Ruimte Maken (in je hoofd, in je agenda en thuis)

Stap 3

Goed voor jezelf zorgen (fysiek en mentaal)

Stap 4

Luisteren naar je gevoel

Stap 5

Koesteren wat je hebt geleerd


Wat een gaaf boek. Prettige schrijfstijl en goed toepasbaar. “Rust en balans” spreekt aan, ik probeer al jaren om wekelijks yoga erin te houden. Maar ja, die overvolle agenda is er nog steeds wanneer je van de mat af stapt. Hier gaat dit boek ook op in. En over de “rommel” thuis. De cirkel op de voorkant maakt de belofte geheel waar. Eindelijk een boek vol handvatten om op meerdere vlakken rust en balans te vinden. Om meer en meer beter voor jezelf te zorgen.

Pieter E. Energie adviseur

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN PREVIEW!

 

Wineke met Metta Cirkel uitgave