Mindfulness en Compassietrainingen

We starten 5x per jaar: januari | maart | juni | september | november.
Live in Amsterdam en op afstand via ZOOM. 

METTAMIND biedt het hele jaar door mindfulness- en compassietrainingen, van basis tot gevorderd, van verdiepend tot gespecialiseerd, zodat je – in jouw pad naar meer ontspanning, meer balans en meer genieten – op ieder moment dat je er behoefte aan hebt bij ons terecht kunt.

We trainen en coachen op verschillende locaties in Amsterdam maar ook op afstand via ZOOM.

Inmiddels hebben we al zo’n 1000 mensen mogen begeleiden naar een mindful leven waarin ze de dingen doen die hun gelukkig maken.

Jou binnenkort ook?

Onbezorgd leven in de 21ste eeuw

MINDFULNESTRAININGEN
next: 11 jan t/m 1 maart ’22

In acht weken leer je omgaan met de onrust in je hoofd en ga je dichter bij jezelf komen zodat je de juiste keuzes kunt maken en weer kunt gaan genieten van het leven.

LEES VERDER

MINDFULNESS in ENGLISH
next: 12 jan t/m 2 maart 2022

In eight weeks you will learn how to deal with the stress in your mind and in your life. You will find a calm mind and will be able to make the right choices so that you can enjoy life to the fullest.

LEES VERDER

INDIVIDUELE MINDFULNESS
starten wanneer jij wilt

Mindfulnesstraining toegepast op de thema’s die in jouw leven spelen, afgestemd op jouw beschikbaarheid zodat je in korte tijd knelpunten kunt oplossen en onbezorgd kunt gaan leven.

LEES VERDER

COMPASSIETRAINING
next: 13 jan t/m 3 maart ’22

Mindfulness echt verdiepen en met meer compassie met jezelf en met anderen omgaan. Om blij te zijn met jezelf, met de dingen die je doet en geniet van de mensen om je heen.

LEES VERDER

DE METTA CIRKEL in je leven
17 maart t/m 28 april ’22

Een nieuwe 8 weekse training die je gaat helpen De Metta Cirkel toe te gebruiken als jouw kompas. Zodat je ballast kunt opruimen, ruimte vindt en lichter gaat leven. Interesse? Mail ons.

HOUD ME OP DE HOOGTE 

MINDFUL COMMUNICEREN
7 sept. t/m 26 okt. ’22

Mindfulness én compassie in het contact met anderen verdiepen. Om minder te oordelen, wrijving en irritatie op te lossen en relaties betekenisvoller te maken. Interesse? Mail ons.

HOUD ME OP DE HOOGTE 

Over MettaMind

Trainer-Wineke van Aken Mettamind

Met METTAMIND bieden we jou een community waar je terecht kunt zodra de behoefte ontstaat aan rust in je hoofd en het omgaan met stressvolle situaties in jouw leven. We leren je met de stress in je hoofd en de stress in je leven om te gaan, zodat je rust en ruimte vindt om keuzes te gaan maken die echt bij jou passen. Zo lopen we met je mee op jouw pad naar een gezond en tevreden leven, zonder (onnodige) stress. 

METTAMIND is ruim tien jaar geleden opgericht door Wineke van Aken met als doel om eeuwenoude wijsheden uit de Mindfulness, de Yoga en de Indiase Ayurveda, over te dragen, gecombineerd met hedendaagse inzichten uit de (neuro)psychologie. Bewezen wijsheden die we goed kunnen gebruiken in een samenleving die zoveel van ons vraagt. Misschien nu wel meer dan ooit. 

Voordat Wineke METTAMIND oprichtte, heeft ze 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur gewerkt voor o.a. Rabobank, Sanoma Publishers en MSL Communications Consultants (onderdeel van de Publicis Groupe, een van de grootste communicatiebureaus wereldwijd.

Tijdens haar werk als consultant ontdekte ze (bij haar plaatselijke sportschool) hoe yoga en al snel daarna mindfulness/meditatie haar hielp om met de stress van het dagelijks leven om te gaan en om betere levenskeuzes te maken.

Enthousiast over de kracht van mindfulness meditatie besloot ze te gaan studeren bij de beste leraren en volgde ze talloze stille meditatie-retraites. Een carrièreswitch was onvermijdelijk en ze richtte haar eigen bedrijf METTAMIND om haar inzichten te delen.

Onlangs verscheen Wineke’s boek ‘De Metta Cirkel’. Een vijfstappenprogramma dat je helpt om je hoofd en je hart op elkaar af te stemmen, zodat je – met het juiste plan – je authentieke zelf kunt gaan ontdekken en je het leven kunt gaan leiden dat jou gelukkig maakt.

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Eerst was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met plezier naar de training ging.

Inge R. team assistent