Mindfulness- en Compassietrainingen

Live in Amsterdam én via ZOOM in heel Nederland (en daarbuiten)

METTAMIND biedt het hele jaar door Mindfulness, Compassie- en Vervolgtrainingen,  van basis tot gevorderd, van verdiepend tot gespecialiseerd, zodat je – in jouw pad naar meer ontspanning, meer balans en meer genieten – op ieder moment dat je er behoefte aan hebt, bij ons terecht kunt.

We trainen en coachen op verschillende locaties in Amsterdam maar ook op afstand via ZOOM. Inmiddels hebben we al zo’n 1000 mensen mogen begeleiden naar een mindful leven waarin ze doen wat hun gelukkig maakt. Jou binnenkort ook? 

Ons aanbod: 

COMPASSIE
TRAINING
start:
23 JANUARI ’23

Liever zijn voor jezelf, beter voelen wat je nodig hebt en de lat wat minder hoog leggen. Voor veel mensen is dit een waardevol vervolg op de mindfulness training.

Het kwartje is gevallen. Keyword is compassie“, zegt deelnemer Eline de Groot

LEES VERDER

MINDFULNESS –
In English

start:
25 JANUARI, ’23

In eight weeks you will learn how to deal with stress, in your mind and in your daily (work and private) life.

You will learn how to calm your mind and how to relax your body. You will get more focus and also valuable insights about how to live a happy and mindful life.

LEES VERDER

MINDFULNESS TRAINING
start:
26 JANUARI ’23

In acht weken leren omgaan met stress. Thuis en/of op het werk. Je krijgt weer rust in je hoofd, het piekeren en zorgen maken wordt een stuk minder en je weet beter wat je wilt in het leven.

In deze tijd misschien wel eerder noodzaak dan luxe.

LEES VERDER

MINDFULNESS – Individueel
start:
ANY TIME! 

Mindfulnesstraining toegepast op de thema’s die in jouw leven spelen.

Om beter met deze stressvolle situaties om te kunnen gaan. En om op te ruimen wat je in de weg zit.

Met een liefdevol duwtje in de rug naar het leven dat jou gelukkig maakt.

LEES VERDER

Over MettaMind

Trainer-Wineke van Aken Mettamind

Met METTAMIND bieden we je een community om weer rust in je hoofd te vinden, dichter bij jezelf komen en tevreden te gaan leven. .

METTAMIND is opgericht door Wineke van Aken met als doel om eeuwenoude wijsheden uit de Mindfulness, (Boeddhistische Vipassana) Meditatie, Yoga en de Indiase Ayurveda over te dragen.

We combineren deze wijsheden met hedendaagse inzichten uit de (neuro)psychologie, zodat alles wat je aangereikt krijgt, direct toepasbaar is in jouw dagelijks leven. 

Voordat Wineke van Aken METTAMIND oprichtte, heeft ze 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur gewerkt voor o.a. Rabobank, Sanoma Publishers en MSL Communications Consultants (onderdeel van de Publicis Groupe, een van de grootste communicatiebureaus wereldwijd.

Tijdens haar werk als consultant ontdekte ze (bij haar plaatselijke sportschool) hoe yoga en al snel daarna mindfulness/meditatie haar hielp om met de stress op het werk en de stress in het dagelijks leven om te gaan.

Enthousiast over de kracht van mindfulness meditatie besloot ze te gaan studeren bij de beste leraren en volgde ze talloze stille meditatie-retraites. Het verlangen om te delen wat haar (en velen met haar) zo heeft geholpen maakt een carrièreswitch onvermijdelijk. Ze stopte met haar werk als consultant en ze richtte haar eigen bedrijf METTAMIND op.

Inmiddels is Wineke met MettaMind full-time bezig met mindfulness en yoga. Zij heeft MettaMind opgericht met de missie het overdragen van mindfulness en yoga als methodiek èn als levenswijze, om rust in je hoofd en balans in je leven te vinden. Zodat je de keuzes kunt maken die echt bij je passen. Stap voor stap leert ze je hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Wineke van Aken is lid van de beroepsvereniging VMBN en categorie 1 gecertificeerd. Haar trainingen worden vergoed door de verzekeraar.

Onlangs verscheen Wineke’s boek ‘De Metta Cirkel’. Een vijf stappen programma dat je helpt om je hoofd en je hart op elkaar af te stemmen, zodat je – met het juiste plan – dichter bij jezelf kunt komen en keuzes gaat maken die echt bij jou passen om het leven te gaan leiden dat jou gelukkig maakt.

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Eerst was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met plezier naar de training ging.

Inge R. team assistent