Mindful Jaar-Traject

Samen naar Mindful Leven

  • Een jaar lang iedere 1 à 2 maanden een sessie van 90 min. Totaal 8 sessies van anderhalf uur. 
  • Live in de MettaMind studio of online

Heb je behoefte aan een hulp om je leven weer op de rit te krijgen? Ben je er klaar mee om alles alleen uit te zoeken? Ben je op zoek naar een klankbord, iemand die je helpt blinde vlekken te zien en de juiste keuzes te maken? Misschien omdat je maar niet de juiste hulp in je omgeving vindt? En gun je jezelf de tijd omdat je weet dat veranderen tijd nodig heeft? 

Met Mindful Mentoring zitten we gemiddelde iedere twee maanden bij elkaar om met een frisse blik je leven onder de loep te nemen. Zodat je gaat ontdekken hoe en wanneer je jezelf in de weg zit, je niet meer van slag raakt door onverwachte gebeurtenissen en keuzes gaat maken die echt bij jou passen. Zodat je het geluk in jezelf gaat vinden en tevreden gaat leven.

Wineke-jouw-coach

Voor het eerst sinds lange tijd ben ik geconfronteerd met iets dat mijn leven echt veranderd heeft. En dat terwijl alles al aanwezig was, vlak onder mijn neus.

Hein H.

Opzet Mindful Jaar-traject

Tijdens 8 sessies van 1 ½ uur, verspreid over 12 maanden, ga je stap voor stap jezelf beter kennen. We bespreken jouw levensthema’s en de problemen waar je tegenaan loopt. Bij ieder onderwerp focussen we ons op wat je geest doet, wat je hart je zegt en wat ‘mindfulness’  te zeggen heeft. Je leert jezelf steeds beter kennen zodat je van moment tot moment de juiste keuzes maken. 

Met De Metta Cirkel als ons kompas doorlopen we alle belangrijke gebieden in je leven. Je ontdekt wat je prioriteiten zijn, wat je aandacht moet geven om stap voor stap voor rust, ontspanning en voldoening in je leven te brengen.  

Na dit jaar traject laat je niet meer van de wijs brengen, je hebt geen twijfels meer over al die keuzes en je gaat met voldoening leven. 

Jouw bijdrage:
€ 960,- excl btw (incl btw wordt dat 1161,60).

Bonus: 
De Metta Cirkel. Als jouw kompas tijdens het Mindful Jaar-Traject

Optie:
MBSR Mindfulnesstraining met 35% korting. Jouw bijdrage is geen € 425,- maar € € 275,- excl btw (dat wordt € 332,75). 

Wanneer je al een mindfulnesstraining hebt gevolgd is dit een mooie manier om je vaardigheden te verdiepen en toe te leren passen op alle gebieden in je leven.

Het kan ook zijn dat dit voor jou een opstapje is om toch een mindfulness training te volgen. Ik bied hem je aan voor 35% korting! 

Mettamind

Persoonlijk advies over het Mindful Jaar-traject?

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Dat kan met nevenstaand formulier. Dan mail ik binnen twee werkdagen je voor een belafspraak.

Je ontvangt automatisch een kopietje van je bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spambox.

[wpforms_selector form_id=”1768″ show_title=”off” show_desc=”on” _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default”][/wpforms_selector]

NU INSCHRIJVEN

[wpforms_selector form_id=”4144″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ width=”75%” sticky_enabled=”0″][/wpforms_selector]