1 ste Hulp bij een vol hoofd

Rust in je hoofd, probleem uit de weg. 

  • Drie wekelijkse sessies van 75 min.
  • Audiobestanden en tussentijdse oefeningen
  • Online of live in de MettaMind studio in Amsterdam, coronaproof. 

De eerste stap naar een onbezorgd leven

Ben je klaar met de typsiche stress van de 21ste eeuw? Het gehaast, de zorgen, twijfels en onzekerheiden? Kun je niet stoppen met piekeren over dingen die maar niet opgelost zijn? En leef je met de handrem aan, hopend op rust in je hoofd en rust in je leven die maar niet komt?  

Met mijn 1ste Hulp-programma van 3 krachtige en effectieve sessies krijg je inzicht in een unieke en verrassend eenvoudige methode waarmee je al je blokkades kunt oplossen.

Je krijgt inzicht in ‘De 5 Wetten van je Oerinstinct’ die vroeger een functie hadden maar nu je alleen maar nodeloos gestrest maken.

Wanneer je die code eenmaal hebt gekraakt, komt ruimte voor je hart, je gevoel, je intuïtie (hoe je het ook wilt noemen) en kun je je problemen gaan oplossen en kun je eindelijk genieten van het leven en de dingen doen die jou gelukkig maken. 

Wineke-jouw-coach

Jouw bijdrage
1ste Hulp module van 3 wekelijke sessies a 75 min: € 375,- excl btw.

Een andere kijk op je leven

Voor iedereen die een andere kijk op zijn leven wil is mindfulness erg geschikt. De begeleiding van Wineke vond ik erg prettig: rustig, vreedzaam, vriendelijk en zonder oordelen. Dank je wel!

Andrea Farnon

Persoonlijk advies over mijn 1ste Hulp programma’s?

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Dat kan met nevenstaand formulier. Dan mail ik binnen twee werkdagen je voor een belafspraak.

Je ontvangt automatisch een kopietje van je bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spambox.

[wpforms_selector form_id=”1768″ show_title=”off” show_desc=”on” _builder_version=”4.7.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]

NU INSCHRIJVEN

[wpforms_selector form_id=”4127″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” width=”75%” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]