Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga Vakantie mèt Mindfulness

YOGA VAKANTIE MET MINDFULNESS

Heb je zin in een yoga vakantie en spreekt de combinatie met mindfulness je aan? Om een weekje voor jezelf te hebben, tot rust te komen en je weer helemaal op te laden? Dan is een MettaMind yoga reis misschien wel iets voor jou.
 
We bieden je een volledig verzorgde week met yoga, mindfulness en Ayurvedische voeding, vakkundig bereid door onze eigen MettaMind superkok. We gaan ieder jaar naar Italië, Ibiza en Bali, steevast op prachtige locaties aan zee.
 

 

HOUD ME OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE DATA   


CONTACT         

Rust & Focus weken

Je zult merken hoe yoga, mindfulness en voeding elkaar versterken. Met yoga werk je aan een gezond en sterk lichaam, met mindfulness vind je rust en ontspanning. Door deze combinatie kun je de effecten van je beoefening optimaal laten doorwerken. Je zult inzichten krijgen en vaardigheden ontwikkelen waar je eenmaal thuis veel baat bij hebt. 
 
Daarnaast zul je ervaren hoe de juiste voeding (gebaseerd op de inzichten van de Ayurveda) je energie geeft en ervoor zorgt dat je lekker in je vel komt te zitten. Samen met de Ayurvedische lifestyletips en heb je alle ingrediënten om te komen tot een leven waarbij ‘al je cellen zullen dansen van geluk’, zoals ze in de Ayurveda zeggen. We geven je alle tools, zodat je het geleerde ook thuis kunt blijven toepassen.
 
Tijdens deze yoga reis hoef je geen enkele beslissing te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is het boeken van je ticket. Wij halen je op van het vliegveld en zorgen voor de rest. Voor jou is het alleen maar genieten van het programma, het gezelschap, de omgeving en het heerlijke eten.


"De balans tussen alle elementen en de effectiviteit: De yoga, het mediteren, de voeding, de locatie, de atmosfeer. Dankzij deze combinatie voel je je na een week als nieuw, uit het hoofd en terug in het lichaam, en heb je voldoende bagage, tips en met name verlangen, om dit voort te blijven zetten na thuiskomst.

De locatie biedt de mogelijkheid je terug te trekken, maar ook om gezelschap op te zoeken, zowel binnen de villa als in de omgeving daarbuiten. De sfeer is relaxed en dit resoneert in alles.

Wineke en Dean zijn zeer bevlogen en authentiek, waardoor je je gestimuleerd voelt en welkom, en waardoor je noch het gevoel hebt deel te nemen aan een commercieel programma, noch aan een ascetische missie."

Mirella M. Sales manager 


Wil je weten hoe andere deelnemers een MettaMind retraite ervaren? Klik dan op onderstaande filmpje.


"Ik had nooit gedacht dat ik op retraite zou gaan. Ik had ook nog nooit alleen gereisd, maar het voelde meteen vertrouwd. Alles klopte. De mensen, het uitzicht, het programma… Het is niet te veel en ook niet te weinig. Er zijn genoeg momenten om je terug te trekken. Je wordt helemaal vrijgelaten en tegelijkertijd aan de hand meegenomen. 

Er zit zoveel passie en liefde in deze week. Er is aan zoveel gedacht. Je wordt echt helemaal ontzorgd. Je voedt het goede. Alle lof en eer voor Wineke en Dean. Wineke was er op de juiste momenten en Dean is heerlijk rustig en vrolijk.

Ik heb veel bagage en verdriet kunnen loslaten. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik kan nu lichter leven en accepteren dat de dingen tijd nodig hebben. Op dit moment bestaat de kans dat ik mijn baan ga verliezen. Vroeger zou ik daar veel stressvoller mee om zijn gegaan maar nu heb ik het vertrouwen dat ook dit goed komt. Deze week blijft voor altijd in mijn geheugen.”

Caroline Appels - van der Sluijs, administratief medewerker. Westervoort.CONTACT         


Italië
(zuidwest kust)
 

 
Bovenop een heuvel aan de Golf van Napels in een prachtige sfeervolle villa met uitzicht over de zee en de vallei genieten we iedere avond bij het avondeten van de ondergaande zon. Om de volgende ochtend weer fris de dag te beginnen met yoga en mindfulness op het dakterras.
 

Bali

Bali staat bekend om haar krachtige spirituele sfeer en is de perfecte plek voor een yoga vakantie mèt mindfulness. Je zult merken dat persoonlijke ontwikkelingen hier heel snel gaan. 
 

Ibiza

 
In deze prachtige villa met gezellige buitenkeuken en groot yogaplatform met indrukwekkend uitzicht over de heuvels en de zee, zul je alle overtollig ballast van je af laten glijden en kom je weer helemaal tot je zelf. 
 


MettaMind draagt voor iedere deelnemer aan de retraites in het buitenland bij aan CO2 compansatie. Voor 2018 hebben wij dat (aantoonbaar) gedaan via Fair Climate Fund. Wellicht wil je er zelf ook aan bijdragen. Bij de Consumentenbond en bij Milieu Centraal vind je meer info over de mogelijkheden. 


6 redenen voor een MettaMind Yoga vakantie
met mindfulness 

  1. Uitgebalanceerde combinatie inspanning & ontspanning.
  2. Ervaren en deskundige begeleiding door mindfulnesstrainer en yoga docent Wineke van Aken. 
  3. Heerlijke en vaardig bereide maaltijden door onze eigen MettaMind kok Dean Liauw.
  4. Prachtige sfeervolle locaties in een mooie omgeving met een fijne energie. Persoonlijke ontwikkelingen lijken erg snel te gaan. Meer zien? Hier naar de foto albums. 
  5. Leuke groepen waar je helemaal jezelf kunt zijn.  
  6. Beproefd programma, wat inmiddels al ruim 35 keer is gegeven. Deelnemerservaringen bevestigen steeds weer de kracht van het MettaMind retraiteprogramma. Lees hier wat anderen ervan vinden.  


Mindfulness verdiepen 

Mocht je al eens een 8-weekse mindfulness training hebben gevolgd, dan is deze yoga vakantie met mindfulness een mooie manier om je mindfulnessvaardigheden verder te verdiepen. Maar ervaring is niet nodig. Deze retraite kan ook een mooie kennismaking zijn met mindfulness, waar beter dan op een van onze prachtige locaties in Italië, Ibiza of Bali?  
 
 

HOUD ME OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE DATA 


 
CONTACT