Rust in je hoofd, balans in je leven

Yoga en Mindfulness Workshops

 

Alle MettaMind workshops hebben de doelstelling 'Rust in je Hoofd en Balans in je Leven. Het zijn momenten van inspiratie, tijd voor jezelf en jezelf weer helemaal opladen. De yoga en de mindfulness workshops geven je handvatten om ook in het dagelijks leven goed voor jezelf te zorgen. 

We bieden de volgende programma's aan: 

De MettaMind yoga en mindfulness inspiratiedag

Een dag waarin je helemaal tot rust komt en ervaart wat yoga en mindfulness voor je kunnen betekenen. Een kennismaking die misschien wel smaakt naar meer.

We beginnen de dag met yoga om je lichaam los en ontspannen te maken. Dat is voor een goede basis voor de mindfulnessmeditaties die daarop volgen. Er is een uitleg over waar mindfulness voor staat en er is ruimte om ervaringen door te spreken en vragen te beantwoorden. Ook krijg je tips mee om hetgeen je is aangereikt ook toe te passen in het dagelijks leven. Deze dag is inclusief een voedzame biologische vegetarische lunch.


De workshop was geweldig. Ik heb genoten en was er ook echt aan toe. Deze dag doet absoluut zijn naam eer aan. Ik heb inspiratie opgedaan en ik voel me energiek en vol levenslust. Jacqueline T. Teamleider milieutoezicht Gemeente Amsterdam


Yoga & Mindfulness met Intuïtief Schilderen


In samenwerking met Danielle Jaspers van 'Kunstzinnig Coachen' geeft MettaMind ontspannende en creatieve workshops. In een rustieke boerderij in de Betuwe kun je een ochtend yoga en mindfulness combineren met een middag intuïtief schilderen.
 
Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat op het doek. Het om los komen van het denken zodat er rust ontstaat en je dichter bij jezelf komt. Iedere keer weer blijkt dit een fijne combinatie te zijn: eerst het lichaam losmaken, de geest tot rust te brengen, om je daarna creatief te uiten. Bij mooi weer zijn we de hele dag buiten. Deze dag is inclusief een voedzame biologische vegetarische lunch.

Yoga en Mindfulness workshop op maat 

Workshops kunnen ook afgestemd worden op speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag, reünie of familiefeestje. Je zult ervaren hoe ontspanning en het gezamenlijk doen van de oefeningen mensen op een leuke en bijzondere manier samenbrengt. 

Data

Op dit moment laat onze agenda alleen workshops op aanvraag toe. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van workshops met een open inschrijving of stuur ons een mail voor een aanvraag van een workshop.