Rust in je hoofd, balans in je leven

Afrekenen met werkstress

- MettaMind 1-Dags Inspiratie Seminar

 Afrekenen met stress en jouw werkelijke potentieel ontdekken 


Zaterdag 9 november 2019
09:30 – 17:00 uur

 

INSCHRIJVEN  
 

Dit seminar is bedoeld voor gedreven professionals die afwillen van de werkstress en weten dat ze meer in zich hebben, maar daar niet bij komen door de drukte en hectiek op het werk.  

 • Zet je je altijd voor honderd procent in op je werk? Trek je graag nieuwe projecten naar je toe?
   
 • Ben je bewust bezig met de volgende stappen in je carrière en wil graag je laten zien wat je kunt?
   
 • Merk je tegelijkertijd dat dit gepaard gaat met een voortdurend opgejaagd gevoel? Dat je vaak ’s avonds laat nog e-mails aan het afhandelen bent en ’s nachts het piekeren je niet meer loslaat?
   
 • Heb je het gevoel dat je vooral bezig bent met ballen in de lucht te houden en niet toekomt aan wat je echt kunt en wilt?
   

Als je je hierin herkent dan is deze workshop iets voor jou. Deze workshop gaat over zelfmanagement. Je gaat afrekenen met stressvolle en inefficiënte denk- en gedragspatronen die je zo in de greep houden en ruimte maken met wie je echt bent en wat je echt kunt. Je gaat leren vanuit je kracht en innerlijke wijsheid te werken zodat je meer gemak en met meer plezier tot betere resultaten komt (en uitval wordt voorkomen).

Om dit te bereiken hoef je maar één gouden regel te beheersen: inzicht krijgen in de werking van je geest en ermee gaan samenwerken in plaats van je ertegen te verzetten.

In plaats van dat je de strijd met jezelf aan te gaan en jezelf proberen te veranderen door wilskracht (wat toch niet werkt), ga je veranderen vanuit bewustwording. Je wordt je bewust van denk- en gedragspatronen, onheilzame patronen ga je leren negeren en patronen die je verder helpen ga je meer inzetten. Daar waar oude patronen geen functie meer hebben, ga je alternatieven ontdekken. In àlle facetten van je leven! Daardoor werk je efficiënter, geniet je meer en ga je beter voor jezelf zorgen zodat je niet dreigt uit te vallen. Je wordt een productievere en prettigere werknemer die kansen en mogelijkheden ziet om (door) te groeien.

Als je eenmaal door hebt hoe je geest werkt en hem gaat gebruiken als jouw ‘persoonlijke assistent’, weet je ten alle tijden je rust en focus te behouden. Je weet op ieder moment vanuit je innerlijke wijsheid de beste keuzes te maken. Uitdagende vraagstukken leer je creatief en adequaat op te lossen. Je gaat succesvol leven, privé en op je werk.  

In dit transformatieproces maken we gebruik van ‘De Metta Cirkel: een 5-stappen-plan voor rust en balans in àlle facetten van je leven. Het model ontwikkelde door trainer en levenscoach Wineke van Aken helpt je om overtollige ballast van je af te schudden (op werk èn privé gebied), afleiding te negeren en bij je ware potentieel te komen, wat je dan automatisch, als een tweede natuur, gaat inzetten. 

Na afloop van deze workshop:

 • Weet je wat je kwaliteiten zijn en kun je hoe je ze optimaal kunt inzetten.
   
 • Heb je meer focus, meer balans en meer zelfvertrouwen.
   
 • Ben je creatiever en productiever.
   
 • Ervaar je meer voldoening in je werk en is je work/life balance beter.
   

Deelnemers ontvangen twee weken voor aanvang van de workshop een exemplaar van De Metta Cirkel dat eind 2018 in boekvorm is verschenen bij uitgeverij Lucht.

 • Wat: Afrekenen met stress en jouw werkelijke potentieel ontdekken. 

 • Wanneer: zaterdag 9 november 2019.

 • Tijd: 09:30 – 17:30 uur

 • Waar: Trainingscentrum De Roos, Vondelpark

 • Deelnamebedrag: €165,-  Pilot Prijs: €145,- incl lunch
   

INSCHRIJVEN