Rust in je hoofd, balans in je leven

Mindfulness en coaching

 

MINDFULNESS COACHING - in Amsterdam of online

Coaching is zinvol als je in een sessie langer stil wilt staan bij specifieke thema's die je 'mindful' wilt benaderen. Bijvoorbeeld leren omgaan met stress op het werk of specifieke situaties waarin je graag bewust en adeqaat wilt reageren, in plaats van op de automatische piloot, waarvan je achteraf denkt dat je dat beter anders had kunnend aanpakken.

Mindfulness coaching is ook geschikt als je er eerder een mindfulnesstraining hebt gevolgd en je jouw mindfulnessvaardigheden èn je mindfulness-beoefening, wilt verdiepen. Vaak is het volgen van een mindfulnesstraining het begin van op een andere manier in het leven staan. Waarbij je dichter bij jezelf blijft en keuzes maakt die echt bij jou passen zodat je meer rust en minder stress ervaart.

Coaching kan je helpen nog meer een beroep te doen op deze innerlijke vaardigheden, zodat je hier nog verder in kan groeien en vrijer en gelukkiger in het leven kunt staan. Zodat je meer geniet en het leven geen worsteling meer is. Op het werk en privé.

 

       

Waar kan mindfulness coaching je bij helpen?

  • Omgaan met stress, thuis en/of op het werk.  
  • Meer rust vinden en minder gejaagd door het leven gaan. 
  • Dichter bij jezelf komen en weten welke keuzes je moet maken. 
  • Meer genieten van het leven en tevreden zijn met wat je hebt
  • Ballast die je in de weg zit loslaten en ruimte maken om je eigen weg te vinden/te volgen. 

Aanpak mindfulness coaching 

We bespreken thema's die spelen en kijken hoe je dit vanuit het mindfulness perspectief kan benaderen. Hierbij komt ook de filosofie en theorie achter mindfulness ter sprake. Je leert je hoe je dit kan toepassen in jouw persoonlijke situatie.

In de daaropvolgende mindfulnessmeditatie staan we hierbij stil. Niet door het denken, maar door het voelen en het laten landen wat er besproken is. Daardoor leer je luisteren naar jouw 'innerlijke wijsheid' zodat je zelf, op jouw eigen manier, leert omgaan met de uitdagingen van het leven.

Een effectieve combinatie van begrip, contemplatie en oefening. Dat zal leiden tot een verbetering van de kwaliteit van je leven.  

Investering 

  • Gratis intakegesprek van 30 minuten (telefonisch of persoonlijk in onze studio).  
  • € 90,- (excl btw) per sessie van 60 minuten.
  • € 165,- (excl btw) wanneer de werkgever betaalt.

Er gelden speciale tarieven voor charitatieve- en zorginstellingen. Neem daarover contact op met MettaMind.

Annuleren: indien bij verhindering tenminste 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

Vergoeding 

 Als je als zelfstandige werkzaam bent, kun je deze nota als onkosten opvoeren en op je belastingaangifte in mindering brengen. Afhankelijk van je inkomen kan dit tot 50 procent voordeel opleveren.
 

Locatie

Studio MettaMind
Derde Helmersstraat 70-2
1054BL Amsterdam


Online mindfulness coaching

Mocht onze locatie in Amsterdam lastig bereikbaar zijn, dan kan de coaching ook via Skype worden gedaan. 
 
 

INSCHRIJVEN

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact met ons opnemen via:
info@mettamind.nl
+31 (0)6 215 114 10