Rust in je hoofd, balans in je leven

Gezond en tevreden leven, zonder stress

 

- MettaMind 1 1/2 - Dag Inspiratie Seminar
 

De Metta Cirkel: leren voelen, zonder je hoofd te verliezen


zaterdag 30 november
+ zaterdagochtend 14 december 2019


Heb je het boek gelezen en wil je het samen met mij en een leuke groep mensen in de praktijk wilt brengen of wil je weten wat De Metta Cirkel voor jou persoonlijk kan betekenen, dan is dit seminar iets voor jou.
 

INSCHRIJVEN  


Herken je dit?

  • Je hebt je leven goed in orde, maar toch heb je stress. Van je volle agenda en je lange to-dolijst en al je verplichtingen. En daar wil je vanaf. Je hebt behoefte aan rust en ontspanning en wilt meer genieten van het leven. Je wilt keuzes maken die echt bij jou passen, zonder dat je bang bent iets mis te lopen (FOMO) en zonder je schuldig te voelen. 

  • Je hebt al van alles bedacht om van je stress af te komen, maar niets lijkt te werken. Het voelt alsof je vastzit in een vicieuze cirkel van piekeren, zorgen en frustraties en je maar niet toekomt aan de dingen die jou echt voldoening geven.

Dan zou deze kennismakingsworkshop met De Metta Cirkel je wel eens kunnen helpen.

De Metta Cirkel is een model dat je gaat je leren voelen welke keuzes wel en welke niet bij je passen. Dat werkt veel beter dan jezelf vanuit wilskracht te vertellen wat je (anders) moet doen, want dat werkt toch niet (want als het wel zou werken had je het allang gedaan).

Voelen is de missing link in jouw streven naar verandering.

Uiteindelijk is het je gevoel dat weet welke keuzes je moet maken. Van grote, zoals voor een nieuw huis, een volgende baan of een partner, tot aan kleine keuzes. Zoals ‘s avonds met een vriendin naar de film gaan of thuis uitrusten en je weer opladen. Je geest, die heeft daar geen antwoord op. Want die heeft stress en wil vooral dat je je to-dolijst afhandelt.

Luisteren naar je gevoel is nog niet zo makkelijk.

Hoe maak je contact met je gevoel? Vaak is ons hoofd zo dominant, dat we niet horen wat ons gevoel te vertellen heeft. Er zit vaak ook zo veel in de weg van voelen, zoals je drukke agenda en je lange todo-lijst die je aandacht vragen. En daarnaast, hoe weet je of je denkende geest spreekt of je gevoel?

Aanpak

In dit seminar volgen we de vijf stappen van De Metta Cirkel waarmee je bewust wordt van hoe je geest werkt en wat maakt dat je soms keuzes maakt die helemaal niet goed voor je zijn (stap 1).

Alleen al deze bewustwording maakt dat er alternatieven naar boven komen die beter bij je passen. Daarna gaan we alle ballast opruimen die in de weg zit. In je huis, in je agenda, in je hoofd (stap 2).

Vervolgens ga je kijken hoe je goed voor je lichaam en geest kunt zorgen (stap 3) zodat je fysiek alle energie hebt om de dingen te doen die je moet doen en mentaal niet afgeleid wordt door stress en zorgen en alle prikkels die op je af komen.

Daarmee heb je de juiste voedingsbodem gecreëerd om bij gevoel te komen, ernaar te luisteren en erop te vertrouwen (stap 4). Als jouw kompas voor jouw leven…

Tot slot krijg je tips en adviezen om de inzichten die je hebt gekregen bij te houden en blijvend te implementeren in je leven (stap 5).

In de eerste dag doorlopen we de eerste vier stappen. Daarna ga je thuis toepassen wat je aanspreekt. Twee weken later is er een terugkomochtend om te zien wat je nog nodig hebt om daadwerkelijk het leven te gaan leiden dat bij jou past!

---------------------------

Wat: De Metta Cirkel: leren voelen zonder je hoofd te verliezen

Wanneer: Zaterdag 11 oktober + zaterdagochtend 25 oktober 2019 en zaterdag 7 december + zaterdagochtend 21 december 2019

Tijd: dag 1 09:30 - 17:30, dag 2 09:30 - 13:00 uur. 

Waar: De Roos, Vondelpark

Deelnamebedrag: € 195,- Pilot Prijs: € 175,- incl lunch

 

INSCHRIJVEN