Metta Cirkel Mentorings-programma

Ontspannen en Tevreden Leven 

 • Alle facetten van je leven onder de loep, in 5 modules 
 • Looptijd tussen de 12 en 18 maanden
 • In een volgorde die bij jou past
 • Live in de MettaMind studio of online
 • Optioneel: coaching aan huis voor ontspullen en een plantaardige keuken.

De Metta Cirkel Methode
Ook jouw kompas voor een ontspannen en tevreden leven?

Het is mogelijk om in deze bizarre tijd je eigen solide, veilige plek te vinden. Je hoeft je niet mee te laten slepen door alle prikkels, je zorgen, het gepieker en voortdurende twijfels. Dat doe je niet op basis van wilskracht met goede voornemens, analyses waarom je doet wat je doet en het opstellen van doelstellingen. Dat werkt niet. Als dat wel zou kunnen was je al waar je wilde zijn, je hebt er vast genoeg over nagedacht… Maar hoe dan wel? 

Met De Metta Cirkel Methode gaan we de juiste voorwaarden creëren zodat je als het ware vanzelf groeit naar het leven dat bij jou past: je gaat de werking van je geest leren kennen, de plek waar je stress begint en de plek waar je je stress kunt oplossen. En je gaat ruimte maken voor je hart, je gevoel, je intuïtie, of hoe je het ook wilt noemen. Maar zonder je hoofd te verliezen. Je hoofd wordt je persoonlijke assistent en je hart jouw kompas. Samen met een goed plan kom je stap voor stap tot het leven dat bij jou past. 

In vijf modules gaan we, met een frisse blik, naar àlle facetten van je leven kijken. Je moet naar het hele plaatje kijken om te weten waar je moet beginnen en wat je moet doen. Je gaat ballast opruimen, je vindt eindelijk rust in je hoofd en in je leven en er ontstaat ruimte voor wat jij echt wilt. Zo ga je leven zoals het leven voor jou is bedoeld. 

Net als werken in de moestuin. Wij zorgen samen voor vruchtbare grond, het planten van de zaadjes en de juiste voeding. Zo groei jij, met de juiste zorg en liefdevolle aandacht, organisch naar een gezond en tevreden leven, zonder (onnodige) stress. Ik beloof je, na dit traject zul je verbaast zijn over hoe gelukkig je je kunt voelen. Ook tijdens een crisis.  

 

We gebruiken De Metta Cirkel als ons kompas. Spreekt het boek je aan? Geeft het je handvatten om eindelijk rust in je hoofd en rust in je leven te vinden? Dan gaat dit mentoring programma je helpen deze methode door te voren in alle facetten van jouw leven.Voor een duurzaam gezond en gelukkig leven.

 

Wineke

De Metta Cirkel Methode
5 stappen – 5 modules

Module 1
BEWUSTWORDEN

Je leert de werking van je geest kennen. Je ontdekt hoe je jezelf verstrikt in je gedachten en emoties en hoe je weer dichter bij jezelf kunt komen. Je vindt weer rust in je hoofd, je komt beter in contact met je gevoel en gaat keuzes maken die echt bij jou passen. 

Een goed startpunt om met een frisse blik alle obstakels in alle facetten van je leven eens en voor altijd op te ruimen en weer rust en geluk in je leven te vinden. 

Wat krijg je:

 • 3 sessies van 75 min.
 • Focus: leren mediteren.

Module 2
RUIMTE VOOR JEZELF

Je krijgt ruimte in je volle agenda, overzicht in je to-do lijst en je maakt van je huis (of een deel daarvan) een oase waarin je tot rust komt komen en je weer kunt opladen.

Je gaat prioriteiten stellen, nee durven zeggen tegen activiteiten die een energielek voor je zijn en ja tegen activiteiten je energie geven. En je gaat leren plannen. 

Wat krijg je:

 • 3 sessies van 75 min.
 • Plannings- en organisatietool
 • Optioneel: huisbezoek voor ontspullen en om van je huis een oase maken.
 • Focus: ruimte maken in je hoofd en in je leven

Module 3
GOED VOOR JEZELF ZORGEN

Het doel van deze module is een sterk en ontspannen lichaam en een sterke en ontspannen geest. Lekker in je vel zitten is een belangrijke basis om te kunnen voelen hoe jij wilt leven. Je krijgt inzicht in hoe yoga/beweging, meditatie en passende voeding bijdragen aan jouw gezondheid. 

Wat krijg je:

 • 3 sessies van 75 min. 
 • Optioneel: huisbezoek voor een plantaardige keuken.
 • Focus voor de geest: ontprikkelen, onthaasten, en lief zijn voor jezelf. 
 • Focus voor het lichaam
  Yoga en bewegingsadvies, Ayurvedisch lifestyle advies: ‘dosha’ test en plantaardig voedingsadvies.

Module 4
LUISTER NAAR JE GEVOEL

Je gaat leren luisteren naar de signalen van je lichaam en erop durven vertrouwen. Je gaat voelen wat wel en wat niet bij jou past.

Zo ga je leven vanuit een ‘innerlijk’ weten. Er zijn geen twijfels meer en je gaat mee met de flow van het leven. 

Wat krijg je:

 • 3 sessies van 75 min.

Module 5
KOESTEREN

In deze laatste module krijg je de handvatten om wat je in de voorgaande modules hebt geleerd leven te houden en te verdiepen.

Ook als het om je heen hectisch wordt en iedereen om jou heen jouw aandacht wil. Met inspiratie, educatie en een community.

Wat krijg je:

 • 3 sessies van 75 min.

BONUS
 
 

BONUS 1:
Bij aanmelding krijg je De Metta Cirkel gratis thuisgestuurd.

BONUS 2:
Volg je het hele programma, dan krijg je een mindfulnesstraining cadeau.

BONUS 3:
En daarnaast 30% korting op een retraite! 


Er is een weg vooruit mogelijk 

Voor hen die het gevoel hebben vast te zitten: er is een weg vooruit mogelijk. Met mindfulness schijnt Wineke een krachtig en liefdevol lichtsignaal de nacht in. Dat kan deze weg verlichten.

David R, advocaat

 

De Metta Methode

De Metta Cirkel Methode
Cruciale 21ste eeuwse vaardigheden

Het zijn steeds maar weer dezelfde vijf wetten van ons oerinstinct die maken dat we aan onszelf voorbijgaan en niet altijd de beste keuzes maken, zoals onze focus op problemen, korte termijn behoeftebevrediging en het bij de groep willen horen. Patronen die vroeger van levensbelang waren, maar ons nu nodeloos bezorgd maken en ervoor zorgen dat we niet altijd de beste keuzes maken.

Wanneer je eenmaal ziet hoe deze wetten je denken en handelen beïnvloeden, én je ruimte maakt voor je gevoel (zonder je hoofd te verliezen), dan heb je geen twijfels meer. Je gaat in alle facetten van je leven die verandering doorvoeren die nodig is om te komen tot een gezonde en gelukkige levensstijl. 

Persoonlijk advies over mijn mentoringsprogramma

Graag even sparren over hoe ik jou kan helpen? We kunnen op korte termijn een vrijblijvende kennismakingsgesprek inplannen. Dan kijken we of het klikt en wat ik voor je kan doen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Neem contact op met Wineke


Beter contact met mezelf

MettaMind heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust in mezelf vond. Ik sta beter in contact met mijn lichaam en het hier en nu. Het heeft me geholpen om dingen beter los te laten en minder te oordelen.

Dana F. Amsterdam, Student & front office medewerker

 

Jouw mentor

Wineke van Aken

Ik was redelijk succesvol als sr. consultant bij een deftig communicatie adviesbureau in Amsterdam Zuid. Maar stiekem was ik heel onzeker over wat ik deed. Ik voelde me altijd erg bekeken en was bang fouten te maken. De prikkels uit mijn omgeving kwamen altijd heftig binnen en ik was erg beïnvloedbaar door de gemoedstoestand van anderen. Ik was vaak moe, sliep al jaren maar een vijf uur per nacht en kon nooit echt tevreden zijn over wat ik had bereikt.

Maar ik had altijd al geweten dat het anders kon. Dat er ergens iets in mij zat wat wel wist hoe ik gelukkig en ontspannen kon leven. Mijn aanraking met yoga en al gauw met mindulness en de Indiaase wijsheid Ayruveda, gaven mij de tools om de onrust in mijn hoofd tot bedaren te brengen. Ik kwam in contact met de kracht, het zelfvertrouwen, de sensitiviteit en de wijsheid die ik altijd al had gevoeld. Maar nu kon ik het zien en benoemen en er gebruik van maken.

Mijn verlangen om over te dragen wat ik had geleerd maakte een carrière switch onvermijdelijk. Ik richtte MettaMind op om de tools over te dragen die mij zoveel geluk hadden gebracht. Mijn lessen en inzichten hebben ik verwerkt in De Metta Cirkel en met mijn coachingsprogramma wil ik je graag helpen deze methode te implementeren in jouw dagelijks leven.

Met mijn coachingsprogramma wil ik je aanmoedigen om ook jouw geest beter te gaan leren kennen en wat vaker op je gevoel te vertrouwen. Als cruciale 21ste eeuwse vaardigheden om je eigen plek te vinden in een wereld die zo overweldigend kan zijn.

Trainer Wineke van Aken Mettamind

Herken je jezelf in mijn verhaal?

Probeer niet opnieuw het wiel uit te vinden. Voor je het weet ben je weer een paar jaar verder.

Maak gebruik van mijn onderzoek, lessen en inzichten en mijn investering van vele duizenden euro’s in training en personal coaching. Ik draag met liefde over wat ik heb geleerd. 

Gouden deken bij Wineke

Persoonlijk advies over mijn Metta Cirkel Mentoringsprogramma?

We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen.
Dan kijken we of het klikt en of ik iets voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Dat kan met nevenstaand formulier. Dan mail ik binnen twee werkdagen je voor een belafspraak.

Liever direct contact?  Bel me op 06 21 51 14 10 of mail naar info@mettamind.nl

Je ontvangt automatisch een kopietje van je bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spambox.

Ja, ik wil graag een gratis 'Back on Track' - sessie