Transformerende yogavakantie

26 juni – 2 juli | Andalusië, zuid Spanje

met yoga, mindfulness en compassie en Ayurveda

Wil je er echt even tussenuit?

Misschien omdat je hoofd overloopt? Omdat je altijd bezig bent met anderen en niet aan jezelf toekomt? Omdat je jezelf opjaagt en uitput voelt en merkt dat je lichaam begint te protesteren? Of misschien omdat je op een kruispunt in je leven staat en niet goed weet welke kant je op moet?

Wil je minder zorgen en meer genieten?

Verlang je naar rust in je hoofd en even helemaal niets te hoeven? Wil je meer genieten van het leven en de dingen kunnen doen die jou voldoening geven (ipv dat je probeert te voldoen aan de verwachtingen van anderen)?

Dan is onze MettaMind yogavakantie in Andalusië misschien wel wat voor jou.

Van 26 juni tot 2 juli gaan we naar een prachtige villa in zuid-Spanje, (vlakbij Malaga/Gaucin) waarin je helemaal tot jezelf kunt komen en weer zult ontdekken wat voor jou belangrijk is in het leven (en hoe je dat kunt realiseren!).

We bieden je dé ingrediënten om je doel te bereiken

Een week lang wordt je – in een prachtige omgeving – compleet ontzorgd. Niets zal je doen denken aan je verplichtingen en verantwoordelijkheden thuis. Je hoeft geen enkele beslissing te nemen. Je bent even helemaal uit je hoofd. Je komt dichter bij jezelf en je gevoel, zodat jij weer weet hoe je wilt leven. 

Samen met de dagelijkse yoga- en mindfulness meditatie sessies en de reinigende Ayurvedische maaltijden, dé ingrediënten voor een complete detox van lichaam en geest.

Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten waarmee je eenmaal thuis het leven zult gaan leiden zoals het voor jou is bedoeld: gezond en gelukkig zonder (onnodige) stress.

Retraite

MettaMind villa in Andalusië
Yogavakantie met mindfulness en Ayurveda
26 juni – 2 juli 2023
Je bent super welkom!

Benieuwd naar de inhoud van onze onze yogavakanties?

Programma MettaMind Yogavakantie

26 juni – 2 juli, Andalusië, zuid Spanje

3 krachtige sessies per dag
 • ‘s Ochtends energieke Kundalini yogasessies om het lichaam wakker, soepel en sterk te maken. Blokkades worden opgeheven en energie gaat stromen. Een perfect begin van de dag en een mooie basis voor de daarop volgende sessies.
 • Rond het middaguur een mindfulness sessies voor rust in je hoofd en om dichter bij jezelf te komen en naar je gevoel te kunnen luisteren.
 • In de namiddag rustige Hatha & Yin yoga met mindfulness om de dag af te sluiten.
Ayurvedische maaltijden
 • Na iedere sessie staat er een energierijke veganistische Ayurvedische maaltijd voor je klaar. Het is een (grotendeels) glutenvrije yogavakantie als ook lactosevrij en serveren geen alcohol. Zo houd je alle energie over voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Het Ayurvedisch (dosha) gedachtengoed gaat je leren welk voedingspatroon en levensstijl het beste bij je past. Ben je een pita, kapha of vata, of een combinatie daarvan?
Detox van lichaam en geest

De plantaardige makkelijk verteerbare maaltijden en de Ayurvedisch kruiden zorgen ervoor dat je lichaam ongestoord kan doen wat het altijd doet: jou detoxen en gezond maken. Gecombineerd met yoga, mindfulness en de vriendelijkheid van compassie een complete detox van lichaam en geest. zorg ook voor een detox van de geest.

Ook gewoon een top vakantie!

Onze weken zijn altijd hele leuke en gezellige vakanties, altijd op een toplocatie met leuke groepen. Er is genoeg ruimte om je terug te trekken, aan het zwembad met een goed boek, tijdens een wandelingetje in de buurt of met een inspirerend gesprek met een mede-deelnemer. En misschien doe je ook wel eens lekker helemaal niets. Zo heb je alle gelegenheid om het effect van de sessies optimaal tot je te laten doordringen.

Mindful erop uit in de omgeving

Tijdens deze yogavakantie gaan we er ook een dagje  op uit om de omgeving te ontdekken en een lekkere duik te nemen. Ook gaan we naar het strand te gaan. Altijd super-gezellige en vrolijke momenten. 

100% ontzorgd

Waar je bij veel yogavakanties zelf je transfer moet regelen, ter plekke nog allerlei keuzes moet maken bijvoorbeeld t.a.v. het programma en/of het eten/drinken, en vaak nog moet bijbetalen voor de extra’s, komt er bij ons niets bij. Je wordt een week lang compleet ontzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is het kopen van een ticket en je tandenborstel in te pakken! Verder hoef je geen enkele beslissing te nemen, dan kan je geest zich 100% ontspannen, kom jij helemaal tot jezelf en hoor je wat je gevoel je te vertellen heeft.

En dat is misschien wel hét geheim achter het succes van onze retraites. 

Retraite-Italie
Retraite-Italie

Wij organiseren al ruim 10 jaar tijd yogavakanties op de prachtigste plekken van Bali, Ibiza en Italië.
Inmiddels al 37 keer!

Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

Dit jaar gaan we voor het eerst naar onze nieuwe locatie in Andalusië in zuid Spanje.

 
Ik kreeg het sterke verlangen om het programma
thuis voort te zetten

Voor mij waren de sterke kanten de balans tussen alle elementen en de effectiviteit daarvan: de yoga, het mediteren, de voeding, de locatie, de atmosfeer. Dankzij deze combinatie voel je je na een week als nieuw. Uit het hoofd en terug in het lichaam. En je hebt voldoende bagage, tips en met name verlangen, om dit voort te blijven zetten na thuiskomst.

De sfeer is relaxed en dit resoneert in alles. Wineke is zeer bevlogen en authentiek waardoor je je gestimuleerd voelt en welkom, en waardoor je noch het gevoel hebt deel te nemen aan een commercieel programma, noch aan een ascetische missie.

Mirella M. (Sales Manager), over de retraite in Italië.

Ons aanbod, jouw bijdrage

 Onze yogavakanties omvatten:
 • 7 dagen, 6 overnachtingen
 • Compleet programma met yogalessen van 1½ uur en
  begeleide mindfulness sessies van 1 uur
 • 3 compleet verzorgde veganistische maaltijden per dag
 • Ayurvedische life style en voedingsadviezen
 • Onbeperkt thee, koffie en fruit
  Om optimaal resultaat te hebben van de sessies wordt er geen alcohol geschonken
 • Transfer van en naar het vliegveld
Hoe er te komen?

Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld van Malaga en ook weer teruggebracht. De transfer sluit aan op de onderstaande vlucht van Transavia. Je kunt natuurlijk ook altijd een andere vlucht boeken als je een paar dagen eerder komt om Malaga te bekijken of wat van het strand te genieten. Of je blijft na de retraite nog wat langer in deze regio.

De gratis transfer van en naar de villa sluit aan op onderstaande vlucht van Transavia:

HEENREIS:

Vlucht GHV 6115:
Vertrek Amsterdam: maandag 26 juni 06:45
Aankomst Malaga: maandag 26 juni 09:45

TERUGREIS:

Vlucht HV 6224
Vertrek Malaga: zondag 2 juli 16:10
Aankomst Amsterdam: zondag 2 juli 19:15

Jouw investering:

Jouw bijdrage is €1345,- (incl btw). Ter plekke hoef je niets meer uit te geven. Alles wordt verder voor je geregeld. 

Meer over de deelnamekosten:

 • Het deelnamebedrag is exclusief vliegticket en geldt voor een tweepersoonskamer.
 • Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een reisverzekering is verplicht.

 

Retraite-Yogavakantie


Ik had nooit gedacht dat ik op retraite zou gaan

Ik had ook nog nooit alleen gereisd, maar het voelde meteen vertrouwd. Alles klopte. De mensen, het uitzicht, het programma… Het is niet te veel en ook niet te weinig. Er zijn genoeg momenten om je terug te trekken. Je wordt helemaal vrijgelaten en tegelijkertijd aan de hand meegenomen.

Er zit zoveel passie en liefde in deze week. Er is aan zoveel gedacht. Je wordt echt helemaal ontzorgd. Je voedt het goede.

Alle lof en eer voor Wineke. Ze was er op de juiste momenten. Ik heb zoveel bagage en verdriet kunnen loslaten. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik kan nu lichter leven en accepteren dat de dingen tijd nodig hebben. Op dit moment bestaat de kans dat ik mijn baan ga verliezen. Vroeger zou ik daar veel stressvoller mee om zijn gegaan maar nu heb ik het vertrouwen dat ook dit goed komt. Deze week blijft voor altijd in mijn geheugen.

Caroline Appels–Van der Sluijs – Administratief medewerker over haar retraite in Italië

Onze yogavakanties in de media

Trouw

Trouw

Journaliste Marije ontdekt tijdens onze retraite dat ze best los kan komen van haar dagelijkse beslommeringen. Dat ze daarvoor naar Bali moest was geen enkel probleem…

Volkskrant - Als Boeddha op Bali

Volkskrant

Journaliste Persis kwam mee-mediteren op Bali. ‘Ik zie eruit als een boeddha in bed, maar nu kan ik eindelijk mijn gedachten laten gaan.’

AD

AD

Een bijzondere yogavakantie op Bali voor de nuchtere journaliste Annet voor wie een nieuwe wereld open ging.

 

Bres

Bres

Bres Magazine was benieuwd naar het verhaal achter de mensen die helemaal naar Bali reizen om tot rust te komen. Veel korte interviews met verrassende citaten.

Forevefer39

Forever39

Monica Lee van de blog Forever39 was blij met alle praktische tips die zij kreeg tijdens onze transformerende yogavakantie op Bali. Ze pakt nog regelmatig De Metta Cirkel erbij.

Laat je inspireren door de foto’s en video’s van  onze adembenemende locaties van de afgelopen 10 jaar:
Bali, Ibiza en Italië

BALI

Je loopt zo de rimpelloze zee in 

Bali-Yogavakantie

Bali heeft een speciaal plekje in ons hart. Hier zijn we meer dan tien jaar geleden begonnen. Dit eiland heeft een enorme rijkdom aan cultuur. Dè plek voor een yoga vakantie met mindfulness en Ayruveda.

 

Klik op de foto voor het foto-album
van de yogavakanties in Bali.

IBIZA

Overal voel je magische energie

Deze magische plek, ook wel het Bali van Europa genoemd, kan natuurlijk niet ontbreken. Prachtige natuur, heerlijke standen, mooie baaitjes. Overal voel je de krachtige energie van dit bijzondere eiland. 

Klik op de foto voor het foto-album
van de yogavakanties in Ibiza

ITALIE

Zonsondergang in de zee 

In de heuvels van Castellabate met uitzicht over de zee met elke avond de mooiste zonsondergangen. De villa is gebouwd op een energiepunt wat misschien wel bijdraagt aan de krachtige werking van alle sessies. 

Klik op de foto voor het foto-album
van de yogavakanties in Italië

Even sparren over onze retraites? 

 

Persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk even doorpraten over onze retraites, de kunnen we natuurlijk op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen. Dan kijken we of  onze yogavakanties iets voor jou zijn. En kun je meteen voelen of het klikt. 

Retraite-Bali

 
Ik voel me nu veel krachtiger in mijn lijf. 

Aan het begin een duidelijk programma. Goed om via een vast ritme in jezelf te komen. De locatie was fantastisch. Groot en met veel gelegenheid om of samen te zijn of een eigen plekje op te zoeken. Schoon ook. Prachtige oude rustige omgeving. De verrassingen in het programma zijn fijn. Echt cadeautjes. En laten je ook in het heden leven. Niet teveel info van te voren had zoveel waarde. Je haalt eruit wat je wilt. Yoga en mindfulness lessen waren leerzaam en fijn. Ik voel me nu veel krachtiger in mijn lijf. En het eten was heerlijk! Wat een luxe om zo verzorgd te worden en dat het zo smaakvol was. Knap dat alle dieetwensen werden doorgevoerd. De sfeer die jullie neerzetten, het in waarde laten van mensen, niet doorgraven, maar laten zijn, vind ik heel mooi en prettig!

Karin – Zelfstandig Ondernemer in Utrecht over de retraite op Ibiza

“Ik kan niet gemist worden!”

5 argumenten waarom je juist dan moet gaan.

“Toen ik nog werkzaam was als consultant zat ik vaak nog als laatste op kantoor. Omdat ik nog even iets moest afmaken. Ik was succesvol, deed wat van me verwacht werd, maar putte mezelf wel uit. En dat haalde er wel een beetje de glans vanaf. Ik heb echt moeten leren om tijd aan mezelf te geven. Waarom zou jij dat doen? Ik denk hierom…:”  
 • Eigen zuurstofmaskers eerst. Je kunt er niet voor anderen zijn wanneer je zelf uitgeput bent.
 • Je krijgt handvatten om gelukkiger in het leven te staan. Alles wat hierna komt, zal zoveel makkelijker gaan.
 • Je stopt de opbouw van stress in je lichaam en geest waardoor je voorkomt dat je uitvalt. Als je herstellende bent van een burn-out, zullen deze weken je de kracht, inspiratie en motivatie geven om weer helemaal terug te komen.
 • Wanneer jij weet hoe je voor jezelf moet zorgen, ben je een inspirerend voorbeeld voor anderen. ‘Aan jezelf werken’ heeft ook een positief effect op jouw omgeving. 
 • Bovendien: je hebt maar één leven, jouw tijd is kostbaar. Zou je niet willen weten hoe je dat zo goed mogelijk kunt doorbrengen?
Waarom-wel Retraite

Op een kruispunt in mijn leven gaf Wineke mij de ‘kaart’ om de juiste weg te vinden.
Deze week, deze ervaring vergeet ik nooit meer. Dank!

Jurgen – Ondernemer Lochem

Ik was erg verrast over wat er met je gebeurt deze week. Het voelde als thuiskomen. Echt een aanrader voor iemand die het even niet meer goed weet.

Mirelle R. makelaar, Nieuwekerk a/d IJsel 

Door het volgen van deze retraite ben ik bij dat ik een nieuwe start kan maken.

Hugo J. rechercheur, Utrecht 

Mijn eerste ervaring met mindfulness had niet op een betere plek kunnen plaatsvinden. Bali straalt de rust van alle kanten uit. Een prachtige locatie en heerlijk eten.

Trudie O, eigenaar van een fotobedrijf 

Het programma bestond uit 3 elkaar perfect aanvullende delen,  yoga, mindfulness en eten op Ayurvedische basis. Deze combinatie zorgt werkelijk voor een optimale ervaring.

Katrien.

Ik heb een fantastische week gehad. Een goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning, heerlijk eten, veel plezier met elkaar en een toplocatie. Heel inspirerend. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Maria W. Utrecht