Mindfulness- Compassie- en Vervolgtrainingen

Live in Amsterdam en online via ZOOM

METTAMIND biedt het hele jaar door Mindfulness, Compassie- en Vervolgtrainingen,  van basis tot gevorderd, van verdiepend tot gespecialiseerd, zodat je – in jouw pad naar meer ontspanning, meer balans en meer genieten – op ieder moment dat je er behoefte aan hebt, bij ons terecht kunt.

We trainen en coachen op verschillende locaties in Amsterdam maar ook op afstand via ZOOM. Inmiddels hebben we al zo’n 1000 mensen mogen begeleiden naar een mindful leven waarin ze doen wat hun gelukkig maakt. Jou binnenkort ook? 

Onbezorgd leven in de 21ste eeuw

Onze trainingen 

MINDFULNESS TRAINING
Start weer na de zomer: 6 sept.

In acht weken leren omgaan met de onrust in je hoofd en dichter bij jezelf komen. Zorgen en piekeren wordt een stuk minder en je zult weer tevreden zijn met wie je bent en weer echt gaan genieten van de dingen die je doet.

LEES VERDER

MINDFULNESS – In English
next: winter 2022 

In eight weeks you will learn how to deal with the stress in your mind and in your life. You will find a calm mind and will be able to make the right choices so that you can enjoy life to the fullest.

LEES VERDER

MINDFULNESS – Individueel
starten wanneer jij wilt

Mindfulnesstraining toegepast op de thema’s die in jouw leven spelen, afgestemd op jouw beschikbaarheid zodat je in korte tijd knelpunten kunt oplossen en onbezorgd kunt gaan leven.

LEES VERDER

COMPASSIETRAINING
next: 11 mei t/m 29 juni 

Mindfulness echt verdiepen en met meer compassie met jezelf en met anderen omgaan. Om blij te zijn met jezelf, met de dingen die je doet en geniet van de mensen om je heen.

LEES VERDER

DE METTA CIRKEL 
najaar 2022

Een nieuwe 8 weekse training die je gaat helpen De Metta Cirkel toe te gebruiken als jouw kompas. Zodat je ballast kunt opruimen, ruimte vindt en lichter gaat leven. Interesse? Mail ons:

>>> HOUD ME OP DE HOOGTE 

MINDFUL COMMUNICEREN
7 sept. t/m 26 okt. ’22

Mindfulness én compassie in het contact met anderen verdiepen. Om minder te oordelen, wrijving en irritatie op te lossen en relaties betekenisvoller te maken. Interesse? Mail ons:

>>> HOUD ME OP DE HOOGTE 

Over MettaMind

Trainer-Wineke van Aken Mettamind

Met METTAMIND bieden we je een community om weer rust in je hoofd te vinden, dichter bij jezelf komen en tevreden te gaan leven. .

METTAMIND is opgericht door Wineke van Aken met als doel om eeuwenoude wijsheden uit de Mindfulness, (Boeddhistische Vipassana) Meditatie, Yoga en de Indiase Ayurveda over te dragen.

We combineren dit met hedendaagse inzichten uit de (neuro)psychologie zodat alles wat je aangereikt krijgt, direct toepasbaar is in jouw leven. 

Voordat Wineke van Aken METTAMIND oprichtte, heeft ze 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur gewerkt voor o.a. Rabobank, Sanoma Publishers en MSL Communications Consultants (onderdeel van de Publicis Groupe, een van de grootste communicatiebureaus wereldwijd.

Tijdens haar werk als consultant ontdekte ze (bij haar plaatselijke sportschool) hoe yoga en al snel daarna mindfulness/meditatie haar hielp om met de stress op het werk en de stress in het dagelijks leven om te gaan.

Enthousiast over de kracht van mindfulness meditatie besloot ze te gaan studeren bij de beste leraren en volgde ze talloze stille meditatie-retraites. Het verlangen om te delen wat haar (en velen met haar) zo heeft geholpen maakt een carrièreswitch onvermijdelijk. Ze stopte met haar werk als consultant en ze richtte haar eigen bedrijf METTAMIND op.

Inmiddels is Wineke met MettaMind full-time bezig met mindfulness en yoga. Zij heeft MettaMind opgericht met de missie het overdragen van mindfulness en yoga als methodiek èn als levenswijze, om rust in je hoofd en balans in je leven te vinden. Zodat je de keuzes kunt maken die echt bij je passen. Stap voor stap leert ze je hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Wineke van Aken is lid van de beroepsvereniging VMBN en categori 1 gecertificeerd. Haar trainingen worden vergoed door de verzekeraar.

Onlangs verscheen Wineke’s boek ‘De Metta Cirkel’. Een vijf stappen programma dat je helpt om je hoofd en je hart op elkaar af te stemmen, zodat je – met het juiste plan – dichter bij jezelf kunt komen en keuzes gaat maken die echt bij jou passen om het leven te gaan leiden dat jou gelukkig maakt.

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Eerst was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met plezier naar de training ging.

Inge R. team assistent