Mindfulness- en Compassietrainingen

Live in Amsterdam en online via ZOOM

Herken je dit? Je hebt je leven goed op orde maar toch kun je er niet van genieten. Je voelt voortdurend onrust. Van je volle agenda, je to-do lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen. Het geeft je stress, een kort lontje en inmiddels begint ook je lichaam te protesteren. Met hoofdpijn, slecht slapen en kwaaltjes.

Wat je wilt is rust in je hoofd en dat je meer zou kunnen genieten van de dingen die je doet en de mensen waar je mee bent. Hoe lang gaat het nog duren voordat je dit gaat veranderen? Straks zit je thuis met een burn-out, heb je relatieproblemen en fysieke klachten die maar niet overgaan.

Als dit voor jou het moment is om het pad in te slaan naar een onbezorgd leven waarin je de dingen doet die jou gelukkig maken, dan kunnen wij je helpen. Met groepstrainingen en personal coaching. Je kunt op ieder moment en voor iedere uitdaging bij ons terecht om je leven weer op de rit te krijgen. 

“Met behulp van MettaMind heb ik innerlijke rust kunnen ervaren en geleerd patronen te doorbreken. Daar ben ik erg dankbaar voor”. Kevin de B, recruiter

Ons aanbod: 

MINDFULNESS TRAINING
start: 12 september

In acht weken leren omgaan met stress. Thuis en/of op het werk.

Je krijgt weer rust in je hoofd, het piekeren en zorgen maken wordt een stuk minder en je weet beter wat je wilt in het leven.

In deze tijd misschien wel eerder noodzaak dan luxe.

LEES VERDER

MINDFULNESS – Individueel
start: Any Time 🙂  

Privé mindfulnesstraining toegepast op de thema’s die spelen in jouw leven. 

Om blokkades op te ruimen, beter met deze stressvolle situaties om te kunnen gaan en lichter te leven. 

Met een liefdevol duwtje in de rug het leven gaan leiden dat jou gelukkig maakt. 

LEES VERDER

MINDFULNESS – In English
start: 13 september

In eight weeks you will learn how to deal with stress, in your mind and in your daily (work and private) life.

You will learn how to calm your mind and how to relax your body. You will get more focus and also valuable insights about how to live a happy and mindful life.

LEES VERDER

MBCL COMPASSIE TRAINING
start: 14 september

Liever zijn voor jezelf, grenzen beter aangeven en afrekenen met je perfectionisme. 

Mindfulness was het wasmiddel en compassie is nu de wasverzachter. Voor veel mensen een waardevol vervolg op mindfulness. Om gelukkig, weerbaar en tevreden het leven in een wereld die zoveel van je vraagt. 

LEES VERDER

Over…

Voordat Wineke van Aken METTAMIND oprichtte, heeft ze 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur gewerkt voor o.a. Rabobank, Sanoma Publishers en MSL Communications Consultants (onderdeel van de Publicis Groupe, een van de grootste communicatiebureaus wereldwijd.

Tijdens haar werk als consultant ontdekte ze (bij haar plaatselijke sportschool) hoe yoga en al snel daarna mindfulness/meditatie haar hielp om met de stress op het werk en de stress van het dagelijks leven om te gaan. Het werk werd leuker, connectie werden waardevoller, het leven rustiger en ze kon veel meer genieten van het leven en ging de dingen die haar voldoening geven. 

Enthousiast over de kracht van mindfulness meditatie besloot ze te gaan studeren bij de beste leraren en volgde ze talloze stille meditatie-retraites. Het verlangen om te delen wat haar (en velen met haar) zo heeft geholpen maakt een carrièreswitch onvermijdelijk. Ze stopte met haar werk als consultant en ze richtte haar eigen bedrijf METTAMIND op.

Inmiddels is Wineke met MettaMind full-time bezig met mindfulness en yoga. Zij heeft MettaMind opgericht met de missie het overdragen van mindfulness en yoga als methodiek èn als levenswijze, om rust in je hoofd en balans in je leven te vinden.

We combineren eeuwenoude wijsheden uit het Boeddhisme, Mindfulness,  Yoga en de Indiase Ayurveda met hedendaagse inzichten uit de (neuro-) psychologie en moderne wetenschap zodat alles wat je aangereikt krijgt, direct toepasbaar is in jouw dagelijks leven.

Wineke van Aken is lid van de beroepsvereniging VMBN en categorie 1 gecertificeerd. Haar trainingen worden vergoed door de verzekeraar.

Onlangs verscheen Wineke’s boek ‘De Metta Cirkel’, een vijf stappen methode die je helpt om je hoofd en je hart op elkaar af te stemmen, zodat je – met het juiste plan – dichter bij jezelf kunt komen en keuzes gaat maken die echt bij jou passen om het leven te gaan leiden dat jou gelukkig maakt.

Ik heb de training als een hele mooie reis ervaren
en een springplank naar zo veel meer!
Het was voor mij echt een eye-opener.

Feline, Psycholoog

Eerst was ik sceptisch. Is mindfulness niet te zweverig? Echter, er worden concrete voorbeelden gegeven en Wineke is een vlotte vrouw met humor waardoor ik met plezier naar de training ging.

Inge R. team assistent