Gratis E-book

 

RUST

Zeven Bewezen Tips om de Storm in je Hoofd tot bedaren te brengen en Tijd en Ruimte voor jezelf te maken’.

Ben je klaar met het gejaag en verlang je naar rust in je hoofd en rust in je leven? Wil je beter voor jezelf gaan zorgen, meer genieten en eindelijk de dingen gaan doen waar jij gelukkig van wordt? Vraag dan nu mijn E-book ‘RUST’ aan.

In dit E-book de zeven tips die voor mij de deur hebben geopend naar een leven met veel meer rust en voldoening. En ze werken echt!

Ik houd niet van charismatisch goeroe talk waar je niets mee kunt. Alles wat er staat is direct toepasbaar. Ik heb het zelf ervaren en zie het dagelijks bij mijn cursisten en coaches. Probeer het ook! 

 

    Boeken De Metta Cirkel


    Ik had geen idee dat het zo makkelijk zou zijn om gas terug te nemen. Je moet alleen even uit je automatische piloot gehaald worden. Dat doet Wineke heel liefdevol met dit mooie E-book

    Marjolein, eventmanager

    JA, IK ONTVANG GRAAG HET GRATIS E-BOOK  ‘RUST’